Saapuminen koulutuspaikalle

Koulutustilat

Koulutuksemme järjestetään pääasiassa noin kolmen kilometrin päästä Lahden keskustasta sijaitsevassa Lahden Tiedepuistossa, osoitteessa Niemenkatu 73, Lahti. Pääsisäänkäynti sijaitsee Niemenkadun puolella (P1).
Sijainti kartalla

Omat luokkatilamme (C108 ja C109) sijaitsevat C-osassa 1. kerroksessa, pääsisäänkäynnistä katsottuna vasemmalla puolella Sinuheen vievien rappusten alla. Osa koulutuksistamme järjestetään muissa opetustiloissa, joista kerrotaan tarkemmin koulutuskutsussa.

Lounas- ja kahvilapalvelut

Lahden Tiedepuistossa palvelee kaksi lounaskahvilaa. Sinuhe sijaitsee A-osan 2. kerroksessa. Ravintola on avoinna arkisin klo 8.00-15.00, lounas on tarjolla klo 10.30-14.00. Lounaslista löytyy täältä.

Cafe Tiedepuisto sijaitsee B-osan 1. kerroksessa. Ravintola on avoinna arkisin klo 8.00-15.30, aamupuuro on tarjolla klo 8.00-10.00 ja lounas klo 11.00-13.00.

Kesäyliopiston omien luokkien C108 ja C109 edessä on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin omia eväitä varten. Tiedepuiston aulasta löytyy kahvi- ja virvoitusjuoma-automaatit.


Pysäköinti

Opiskelijat voivat pysäköidä maksutta Laatikkotehtaankatu 2:n parkkialueella (P Lahden Tiedepuisto), joka sijaitsee noin 300 metrin päässä Lahden Tiedepuistosta. Samalla alueella sijaitsee LSK:n huolto. Tällöin Tiedepuistoon kannattaa kulkea Laatikkotehtaankadun puoleisesta sisäänkäynnistä (A1, LAB:in ovi).

Arki-iltaisin (klo 16 jälkeen) ja viikonloppuisin opiskelijat voivat pysäköidä myös A- ja C-osien edessä olevalle pysäköintialueelle (tulo Niemenkadulta). Rekisterinumeroa ei tarvitse ilmoittaa iltaisin ja viikonloppuisin aulapalveluun. Sisäänkäynti tällöin pääovista (P1, Lahden Tiedepuisto).

Tulostettava pysäköintiohje

 

Bussiyhteydet

Päijät-Hämeen kesäyliopistolle pääsee helposti linja-autolla, linja 2 pysähtyy suoraan Lahden Tiedepuiston eteen. Linja-auto lähtee Lahden kauppatorilta D-pysäkiltä ja Matkakeskukselta pysäkki A.

Linja 2 kulkee arkisin kolme ja lauantaisin kaksi kertaa tunnissa. Bussimatka kestää 15-20 minuuttia.

Katso reitit ja aikataulut Lahden seudun liikenteen sivuilta.
Voit hakea myös reittioppaista neuvoa kulkemiseen.

Majoitus

Kesäyliopistolla on sopimushinnat seuraavien hotellien kanssa:

GreenStar Hotelli Lahti (matkakeskuksen vieressä)
Vesijärvenkatu 1
15100 Lahti
www.greenstar.fi

Scandic Lahti City (keskustassa)
Kauppakatu 10
15140 Lahti
www.scandichotels.com

Opiskelijat voivat pyytää ohjeet sopimushintaisten varausten tekemiseen kesäyliopiston toimistosta:
toimisto(at)phkesa.fi tai p. 044 7290 020.

Kouluttajien majoitusvaraukset hoidetaan keskitetysti kesäyliopiston toimesta.