Koulutukset

Venäjän aakkoset haltuun inspiroituen -verkkokurssi

Aika

28.09. – 09.11.2021

(ei työskentelyä viikolla 43)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Aakkoskurssi sopii niin aloittelijoille kuin myös kertaajillekin ja osaamisensa vahvistajille (taso A1).

Sisältö

Kurssilla paneudutaan natiiviopettajan avulla venäjän kyrillisiin aakkosiin sekä ylipäätään kyseisen kielen kiehtovaan ääntämisasuun. Tällainen opiskelu helpottaa myöhempää kielen oppimista ja sen puhumisen sekä lukemisen omaksumista. Kurssilla tulee eteen paljon hyödyllisiä sanoja sekä fraaseja.

Добро пожаловать! – Tervetuloa!

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssilla käytetään paljon myös kurssille räätälöityä sisältöä Quizletissa. Quizlet vaatii Gmail-tilin tai Facebook-profiilin.

Kurssilla kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin palautettavia tehtäviä opettajalle. Ohjeet kyrillisten kirjainten asentamiseen saat oppimisympäristössä. Opettajalle palautettavista tehtävistä saa palautteen ja lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus saada tarvittaessa henkilökohtaista opastusta verkko-oppimisympäristön tai WhatsAppin kautta kurssipohjalla täsmennetyllä tavalla.

Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät itsellesi sopivana ajankohtana.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 13.9.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14.9.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

80 €

Ilmoittautumiset

13.09.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#venäjä #kielikurssi #kieli #kielet #kyrilliset #aakkoset