Koulutukset

Venäjää suusanallisesti rennolla otteella -verkkokurssi

Aika

03.02. – 05.05.2022

Opetusta torstaisin klo 17.00-18.30,
pl. 3.3.2022 ja 14.4.2022 (yht. 12 krt)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, etäopetus Zoom-alustalla

Kohderyhmä

Kurssille ovat tervetulleita opiskelijat, jotka palavat halua ja intoa päästä puhumaan venäjän kieltä. Tärkeintä on, että osaat aakkoset sujuvasti ja olet opiskellut jonkun kurssin venäjää. Sopii myös kertaukseen. Taso A1-A2.

Sisältö

Kyseinen helposti lähestyttävä keskustelukurssi soveltuu monen tasoiseen opiskeluun. Yhdelle riittää, että oppii tärkeitä sanoja, toinen haluaa oppia mahdollisimman paljon fraaseja. Käymme kuitenkin kirjaa keskustelumuotoisesti läpi hitaasti, kiireettä. Kurssilla käytetään myös muuta materiaalia, pääosin opettajan näyttämiä nettivideoita. Kevään aiheina tutustuminen, kuulumisten vaihtaminen, itsensä esittely ja perheen sekä ulkonäön kuvailu.

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan etäopetuksena reaaliaikaisella videoyhteydellä (Zoom). Saat osallistumislinkin ja muut tarvittavat tiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin sekä mielellään myös webkameran (ei välttämätön).

Kirjallisuus

Oppikirjana on Konetshno! Venäjän suullisen viestinnän kurssi, Finn Lectura, Heidi Mäkäläinen.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 19.1.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 20.1.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä.

Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

135 € (kirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautumiset

19.01.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#venäjä #kielikurssi #kieli #kielet #kyrilliset #aakkoset