Luodaan yhdessä oppimisen iloa

TRE®-stressinpurkuliikkeet -jatkokurssi

Aika

06.06.2024

klo 12.15 – 15.45 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto,
Niemenkatu 73, Lahti

Kohderyhmä

TRE®-menetelmän tulee olla ennestään tuttu eli osallistujalla tulee olla käytynä aiempi TRE®- stressinpurkuliikkeet -kurssi; lähikurssi, etäoppimisen verkkokurssi tai yksilöohjauksiin osallistuminen.

Tavoite

Jatkokurssin tavoitteena on syventää ja edistää omaa TRE®-harjoittelua, vahvistaa palautumista ja vakiinnuttaa hyvää stressinsäätelyä ja kehotietoisuutta.

Sisältö

• Oman TRE®-harjoittelun syventäminen ja edistäminen.
• Soveltaminen ja palautumisprosessin edistäminen. Kevyet itseinterventiot tärinämekanismin kulun suuntaamisessa kehossa.
• Itsehavainnointi ja itsesäätely TRE®-harjoittelussa.
• Stressiapinat. Polyvagaali ja peilineuronit käytännössä.
• Omasta harjoittelusta nousseet kysymykset.
• Kurssi ei anna valmiuksia/oikeuksia ohjata/opettaa menetelmää.

Kouluttajat

Satu Pusa, stressinpurkukouluttaja, Certified & Advanced TRE® Provider, NLP Trainer

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 22.5.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 23.5.2024 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Muu informaatio

Kurssilla tehdään lattia- ja/tai seinäharjoituksia. Huomioithan, että TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen / diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville eikä mielenterveyden häiriöistä kärsiville. Raskaana oleville ei suositella. Kysy lääkäriltäsi ennen aloittamista, jos olet epävarma oman sairautesi suhteen.

Hinta

135 €

Ilmoittautumiset

22.05.2024 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.