Koulutukset

Ravitsemustieteen aineopinnot 35 op, lv. 2021-2022, verkko-opinnot

Kuvaus

Ravitsemustiede selvittää ravitsemuksen merkitystä terveyden edistämisessä ja sairauksien hoidossa sekä hyvinvoinnin osatekijänä. Opinnot tarjoavat mahdollisuuden täydentää ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta työelämässä ja sopivat mm. opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, liikunnan ja urheilun parissa toimiville, ruokapalvelualalla ja elintarviketeollisuudessa toimiville, alan opiskelijoille, opintoihin tähtääville ja sivuaineeksi/osaksi tutkintoa.

Aika

01.08.2021 – 31.07.2023

Opintojen aloitus syyslukukaudella 2021. Opetuksen tarkemmat suorituspäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Opinto-oikeutta myönnetään 2 lukuvuotta (4 lukukautta). Opetusohjelma on voimassa kerrallaan 1 lukuvuoden eli 1.8.2021-31.7.2022. Uusi opetusohjelma tulee voimaan 1.8.2022.

Paikka

Verkko-opinnot oppimisympäristö Moodlessa

Esitiedot

Ravitsemustieteen perusopinnot. Voit aloittaa aineopinnot vaikka sinulla on perusopinnot vielä kesken tai jos opiskelet esim. aikuiskoulutustuella, voit tehdä perus- ja aineopintoja yhtäaikaa.

Tavoite

Tarkentuu

Opintopisteet

35 op

Sisältö

Tarkentuu

Suoritustapa

Verkko-opinnot Moodlessa.

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautuminen alkaa mahdollisimman pian

Muu informaatio

Pidätämme oikeudet kaikkiin opetusohjelmaan koskeviin muutoksiin.

Hinta

Tarkentuu

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan. Osallistumisen peruminen tulee tehdä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: