Koulutukset

Ratkaisukeskeinen työyhteisön kehittäminen ja työyhteisön henkinen hyvinvointi

Kuvaus

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.
Iltapäivän koulutus on avoin yleisöluento.

Aika

18.04.2023

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Iltapäivä sopii erityisen hyvin niille, jotka toimivat osana tiimiä, tiimin vetäjinä, osana henkilöstöhallintoa, ovat esimiestehtävissä tai ovat ylipäätään kiinnostuneita oman työnsä kehittämisestä.

Sisältö

Koulutusiltapäivä esittelee käytännöllisen, ratkaisukeskeisen näkökulman työyhteisöjen ja ryhmien toimintakulttuurin kehittämiseen. Yhdessä käydään läpi ratkaisukeskeistä menetelmää, jonka avulla voidaan ratkoa ongelmia, saavuttaa tavoitteita ja motivoida ihmisiä työskentelyyn muutospaineiden keskellä.

Kouluttajat

Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)

Lisätietoja

Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 3.4.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 4.4.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

03.04.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.