Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Niklas Kaskeala | Mikä on tehokkain tapa vaikuttaa ilmastokriisin hillitsemiseen?

Kuvaus

Ilmastokeskustelussa puhutaan paljon ratkaisuista, mutta ei siitä, mikä estää meitä ottamasta niitä käyttöön. Tiedämme kyllä mitä pitää tehdä, mutta jokin estää toimimasta. Mikä estää meitä toimimasta, ja miten näitä esteitä voidaan purkaa? Luento tarjoaa vastauksia näihin polttaviin kysymyksiin.

Aika

16.05.2024

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopiston

Luento striimataan Youtube-kanavallemme suorana 16.5. klo 14.00-15.00. Lähetämme luentolinkin ilmoittautuneille 15.5.

Luento tallennetaan ja tallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse luennon jälkeen.

Kouluttajat

Niklas Kaskeala on pitkän linjan ilmasto- ja vastuullisuusvaikuttaja. Niklaksella on lähes 20 vuoden kokemus kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Hän on työskennellyt näiden teemojen parissa mm. CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationissa ja Pelastakaa Lapset järjestössä.

Niklas perusti kansainvälisen Protect Our Winters (POW) ilmastoliikkeen Suomen osaston ja toimi vuosina 2014 – 2020 POW Finlandin puheenjohtajana. POW tuo talviurheilun ja -ulkoilun ystäviä sekä alan yrityksiä yhteen talvien pelastamiseksi.

Vuosina 2019-2023 Niklas toimi Compensaten vastuullisuusjohtajana. Compensate torjuu ilmastonmuutosta tarjoamalla yrityksille ja yksilöille mahdollisuuden kantaa vastuuta niistä päästöistä, joita ei voida vielä välttää.

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka kukin meistä voi tehdä, on Niklaksen mielestä sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan.

Muu informaatio

Tallenne on katsottavissa viikon ajan.

Hinta

Maksuton luento

Ilmoittautumiset

15.05.2024 mennessä