Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin

Aika

23.05. – 24.05.2024

klo 9.00-15.15 (14 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti

Kohderyhmä

Koulutus sopii hyvin luovista menetelmistä kiinnostuneille, esim. opettajille, ohjaajille, terapeuteille ja muissa vastaavissa ammateissa työskenteleville.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on omien voimavarojen sekä erilaisten ratkaisutapojen löytäminen luovuuden avulla.

Sisältö

Luovuusmatka aloitetaan yhdessä vasemman käden viivalla ja sen jälkeen jokainen työstää omaa henkilökohtaista prosessiaan taideterapeuttisin menetelmin. Tekniikkana tunnemaalaus.
Kurssilla tutustutaan käytännön harjoituksin taideterapeuttisiin menetelmiin. Käytännön harjoitusten avulla koetaan luovuusmatka, jossa etsitään omia voimavaroja ja vahvuuksia. Matkaeväiksi tarvitaan vain uteliaisuus ja rohkeus uusien näkökulmien kohtaamiseen. Kaiken materiaalin saa paikanpäältä.

Kouluttajat

Taideterapeutti ja toimintaterapeutti Katri Kokko

Katri Kokko on ekspressiivinen taideterapeutti, toimintaterapeutti sekä mielisairaanhoitaja. Lisäkoulutuksia ovat Voimauttava valokuvaus, Vauvojen värikylpyohjaaja sekä Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja.

Katri on toiminut toimintaterapeuttina 30 vuotta ja sen ohella myös viimeiset 15 vuotta toiminimellä taideterapeuttina. Työvuosien ajan luovuus on ollut aina erittäin tärkeä työmuoto sekä yksilötasolla että ryhmissä. Terapiatyön lisäksi Katri on toiminut kouluttajana monenlaisilla luovilla kursseilla kansalaisopistoissa ja kesäyliopistoissa. Oma luovuuden lähde on sekatekniikka kierrätysmateriaaleilla, joilla hän on pitänyt monia taidenäyttelyitä.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 8.5.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 9.5.2024 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Koulutukseen otetaan enintään 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

195 €

Ilmoittautumiset

08.05.2024 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.