Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Kestävä yhdyskuntasuunnittelu

Kuvaus

Kestävän yhdyskuntasuunnittelun teemamoduulissa pääset astumaan yhdyskuntasuunnittelun maailmaan, jossa muovataan tulevaisuuden kaupunkiympäristöjä. Tämä moduuli avaa oven suunnittelun periaatteisiin, kestävän kehityksen haasteisiin ja luovien ratkaisujen löytämiseen.

Yhdyskuntasuunnittelussa yhdistyvät taide, tiede ja ihmislähtöinen ajattelu. Tavoitteena on luoda toimivia, viihtyisiä ja kestäviä ympäristöjä, jotka vastaavat ihmisten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Kurssi on osa LAB-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun opetusta.

Aika

01.03. – 27.04.2024

Paikka

Verkko-opetus.

Opintopisteet

2 op

Sisältö

Kestävän yhdyskuntasuunnittelun teemamoduulissa tutustutaan erilaisiin suunnittelumenetelmiin ja -työkaluihin sekä perehdytään kestävän liikkumisen ja liikenteen suunnitteluun. Moduulissa käsitellään myös kaupunkitilan käyttöä, turvallisuusnäkökulmaa sekä ilmastonmuutoksen vaikutuksia yhdyskuntasuunnitteluun.

Arviointi

Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Lisätietoja

Koulutuksen toteutus ja sisältö:
kaisa.vuorivirta@helsinki.fi

Laskutus ja ilmoittautuminen:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto / toimisto@phkesa.fi

Hinta

20 €

Ilmoittautumiset

07.03.2024 mennessä

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisen maksutta 24.02.2024 mennessä. Sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumissa osallistumisen voi perua maksutta 7 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli perut osallistumisesti yli 7 vrk jälkeen ilmoittautumisesta ja lasku on jo ehditty muodostamaan, perimme koko opintomaksun 20 euroa. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen toimisto@phkesa.fi.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kuuluu kokonaisuuteen