Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Kasvikatot

Kuvaus

Kasvikatot teemamoduuli tutustuttaa sinut kasvikattoihin ja niiden merkitykseen nykyaikaisessa kaupunkisuunnittelussa. Kasvikatot tarjoavat ratkaisuja ympäristön haasteisiin, edistävät kestävää kehitystä ja luovat viihtyisiä viherkeitaita betoniviidakoiden keskelle.

Kasvikattojen suunnittelussa ja toteutuksessa yhdistyvät luonnon kauneus ja tekninen osaaminen. Näiden kattojen avulla voimme luoda kestävän infrastruktuurin, parantaa hulevesien hallintaa, tarjota uusia viheralueita kaupunkiympäristöön sekä parantaa ilmanlaatua ja lämpötilansäätelyä.

Kurssi on osa LAB-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun opetusta.

Aika

11.01. – 08.03.2024

Paikka

Verkko-opetus.

Tavoite

Kurssin suoritettuaan opiskelija ymmärtää kasvikattojen merkityksen ekologisessa rakentamisessa sekä hahmottaa ilmastoviisaan rakentamisen näkökulmat ja ympäristövaikutukset.

Opintopisteet

2 op

Arviointi

Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Lisätietoja

Koulutuksen toteutus ja sisältö:
kaisa.vuorivirta@helsinki.fi

Laskutus ja ilmoittautuminen:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto / toimisto@phkesa.fi

Hinta

20 €

Ilmoittautumiset

12.01.2024 mennessä

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisen maksutta 05.01.2024 mennessä. Sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumissa osallistumisen voi perua maksutta 7 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli perut osallistumisesti yli 7 vrk jälkeen ilmoittautumisesta ja lasku on jo ehditty muodostamaan, perimme koko opintomaksun 20 euroa. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen toimisto@phkesa.fi.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kuuluu kokonaisuuteen