Koulutukset

Hindin peruskurssi

Aika

22.05. – 14.06.2023

Kontaktiopetuspäivät verkossa:
22.5.–14.6. ma–to klo 17.00–19.30 (45 oppituntia)

Paikka

Kurssi opetetaan etäyhteydellä.

Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys, kaiuttimet ja mikrofoni (laitteen omat yleensä riittävät). Kamera on suositeltava.

Kurssi toteutetaan yhtestyössä Helsingin kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Alkeiskurssi, ei lähtötasovaatimuksia.
(Soveltuu myös aiemmin Helsingin kesäyliopiston hindin alkeiskurssin käyneille nopeaksi kertauskurssiksi.)

Sisältö

Tule opiskelemaan hindiä syntyperäisen opettajan johdolla! Kurssilla tutustutaan kirjaimistoon, ääntämiseen, sanastoon ja kielioppiin sekä tehdään erilaisia keskusteluharjoituksia. Aihepiirejä ovat mm. tervehdykset, viikonpäivät, kuukaudet, numerot ja kehon osat. Kielioppi keskittyy kysymyslauseen, verbien, aikamuotojen (preesens, futuuri, imperfekti, perfekti ja pluskvamperfekti) opetteluun, lisäksi käsitellään nominien taivutusta (yksikkö ja monikko) ja verbien taivutusta (genetiivi, aktiivi ja passiivi). Opetuskielinä käytetään englantia ja suomea.

Kouluttajat

Chauhan Pankaj

Kirjallisuus

Chale! Hindin perusteet.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
Helsingin kesäyliopisto, p. 020 779 2400 tai info@hsky.fi

Ilmoittautuminen ja laskutus:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 16.5.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 17.5.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

113 €

Ilmoittautumiset

16.05.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.