Koulutukset

Englannin kieliopin hienosäätöä ja kuuntelua verkossa

Aika

12.09. – 07.11.2023

(ei työskentelyä viikolla 43)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokurssi

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville. Sopii myös abien kertauskurssiksi ylioppilaskirjoituksiin. Taso B1-B2.

Sisältö

Kurssilla syvennetään englannin kielen kielioppirakenteita, joiden avulla pystyy ilmaisemaan itseään monipuolisemmin sekä kehitetään kuuntelutaitoa keskitasolla. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, lauseenvastikkeet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit ja paljoussanat. Lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.

Kouluttajat

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Suoritustapa

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia, vaan voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (Firefox) ja perustaidot tietokoneen käytöstä.

Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse kurssin alkamispäivänä.

Lisätietoja

Anne Prusila, p. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 28.8.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeelle. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 29.8.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

95 €

Ilmoittautumiset

28.08.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.