Koulutukset

Bloggaajan kesäkurssi verkossa: Uutta virtaa bloggaamiseen

Aika

15.06.2021

klo 9-16

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille kirjallisesta verkkosisällöntuottamisesta, bloggaamisesta ja kirjoittamisesta kiinnostuneille, erityisesti jo jonkin aikaa työkseen kirjoittaneille ja bloganneille.

Tavoite

Tavoitteena on, että päivän mittainen kurssi antaa iloa ja uutta virtaa omaan kirjoittamiseen ja bloggaamiseen. Kurssille osallistuminen sisältää lyhyen ennakkotehtävän, jonka osallistuja saa ennen koulutuksen alkua.

Sisältö

Oletko kiinnittänyt huomiosi paikallaan jurnuttavaan kirjoittamiseen ja bloggaamiseesi? Onko omasta sisällöntuottamisestasi tullut rutiininomaista puurtamista? Oletko kadottanut
kirjoittamisen ilon? Kaipaatko palautetta omasta tekemisestäsi sekä vertaistukea työkseen
kirjoittamisesta kiinnostuneilta?
Uutta virtaa bloggaamiseen -bloggaajan kesäkurssilla ladataan kirjoittajan akkuja, etsitään vinkkejä kirjoittamisen ja bloggaamisen ilon löytämiseen sekä pohditaan, minkälaisten eväiden avulla on mahdollista ponnistaa pois luovasta kuopasta. Aiheisiin syvennytään erilaisten harjoitusten, käytännön esimerkkien sekä keskustelun avulla.

Kouluttajat

Kouluttajana toimii sisällöntuottaja, toimittaja ja kouluttaja Minna Luoma (Sisältötoimisto Rouva Sana).
Hänet tunnetaan myös yrittäjille ja asiantuntijoille suunnattujen tavoitteellisen
bloggaamisen tietokirjojen, Bloggaajan käsikirjan ja Bloggaajan työkirjan, kirjoittajana.

Suoritustapa

Verkkokurssi Zoomin tai Teamsin kautta

Lisätietoja

toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 1.6.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 2.6.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

145 euroa

Ilmoittautumiset

01.06.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.