Koulutukset

Asiantuntijabloggaajan ABC -verkkokurssi

Aika

30.09.2021

klo 9.00-16.00

Kohderyhmä

Kurssi sopii organisaatioiden ja yritysten (markkinointi-)viestintään osallistuville, yrittäjille ja oman toimensa ohessa bloggaaville, asiantuntijabloggaajille, jotka ovat bloganneet hetken aikaa sekä
asiantuntijabloggaamisesta ja tavoitteellisen blogin perustamisesta kiinnostuneille.

Sisältö

Asiantuntijoiden viesteihin ja sisältöihin luotetaan enemmän kuin yritysten ja brändien. Blogi on 2020-luvulla erinomainen keino markkinoida, myydä ja brändätä. Kenelle asiantuntijablogi sopii, miksi blogi kannattaa edelleen perustaa ja mitä asiantuntijablogin perustamisessa ja -bloggaamisessa tulee ottaa huomioon?
Yhden päivän mittaisen kurssin aikana tutustutaan asiantuntijablogiin ja -bloggaamiseen. Kurssilaiset saavat pohjatiedot tavoitteellisen blogin perustamisesta ja polkaisevat tietojen avulla oman blogityönsä käyntiin. Aiheita syvennetään myös esimerkkien ja keskusteluiden avulla.

Kouluttajat

Kouluttajana toimii sisällöntuottaja, toimittaja ja kouluttaja Minna Luoma (Sisältötoimisto Rouva Sana).
Hänet tunnetaan myös yrittäjille ja asiantuntijoille suunnattujen tavoitteellisen
bloggaamisen tietokirjojen, Bloggaajan käsikirjan ja Bloggaajan työkirjan, kirjoittajana.

Suoritustapa

Verkkokoulutus Zoomin tai Teamsin kautta

Lisätietoja

Tiina Laurikainen p. 0503754977 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 15.9.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 16.9.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

155 €

Ilmoittautumiset

15.09.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.