Koulutukset

Write Business Emails in English Online – Kirjoita työsähköposteja englanniksi verkossa

Aika

15.02. – 02.05.2022

(ei työskentelyä viikolla 9)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokurssi

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu henkilöille, joiden tarvitsee työssään kirjoittaa englanninkielisiä sähköposteja. Taso B1.

Sisältö

Kurssilla kirjoitetaan englanninkielisiä sähköpostiviestejä, perehdytään sähköpostiviestien rakenteeseen, tervehdyksiin ja tuttavallisiin sekä virallisiin ilmaisuisin. Lisäksi kerrataan kielioppirakenteita sekä kuullaan esimerkkiviestejä.
Sähköpostien aiheet liittyvät erilaisiin työelämän tilanteisiin: tietojen kysyminen, antaminen ja tarkistaminen, tapaamisesta sopiminen, palauteviestin kirjoittaminen ja siihen vastaaminen, pahoittelu, toimintaan kehottaminen ja omaan työhön liittyvä sähköposti.
Kielioppirakenteista käydään: artikkelit, prepositiot, kohteliaat kysymykset, sanajärjestys ja kohtelias epäsuora ilmaisu.

Kouluttajat

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Suoritustapa

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (Firefox) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 1.2.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 2.2.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä.

Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

95 €

Ilmoittautumiset

01.02.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.