Koulutukset

Venäjän sijamuotoja omaan makuusi sopien -verkkokurssi

Aika

22.03. – 10.05.2022

(ei työskentelyä viikolla 15)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Kurssi sopii monenlaiseen osaamistasoon (A1-B2) sijojen opiskeluun, kertaukseen tai kertyneen tiedon syventämiseen.

Sisältö

Venäjän kielessä on kuusi sijamuotoa. Tällä kurssilla käydään nämä läpi pääosin videoita sisältävien linkkien sekä muiden linkkien avulla ja tehtäviä tehden (esim. Kahoot). Lisäksi luvassa sijojen kertauskerta. Kurssi on mahdollisimman interaktiivinen, ja viimeistä viikkoa lukuun ottamatta palautat omia lauseita tai lauseen osia opettajalle, mutta halutessasi myös muille opiskelijoille kommentoitavaksi.

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Kurssilla kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin palautettavia tehtäviä opettajalle. Ohjeet kyrillisten kirjainten asentamiseen saat oppimisympäristössä. Opettajalle palautettavista tehtävistä saa palautteen. Opiskelijalla on mahdollisuus saada tarvittaessa myös muuta henkilökohtaista opastusta verkko-oppimisympäristön kautta kurssipohjalla täsmennetyllä tavalla. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät itsellesi sopivana ajankohtana.

Kirjallisuus

Opettajan laatima materiaali Moodlessa sekä verkkotehtävät (esim. Kahoot)

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 7.3.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 8.3.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä.

Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

95 €

Ilmoittautumiset

07.03.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#venäjä #kielikurssi #kieli #kielet #kyrilliset #aakkoset