Koulutukset

Uutta asiaa fibromyalgiasta – syyt ja kuntoutuminen

Aika

13.09.2021

klo 9.30-16.00 (7 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, personal trainereille, psykologeille, tukihenkilöille, kokemusasiantuntijoille ja fibromyalgia-vertaistukiryhmien vetäjille.

Sisältö

Fibromyalgian taustalla on muutoksia elimistön biokemian toiminnassa, joka vaikuttaa voimakkaasti sekä psyykkiseen että fyysiseen suorituskykyyn ja hyvinvointiin. Riittävän aikaisessa vaiheessa aloitettu kuntoutus voi pysäyttää fibromyalgian etenemisen ja nykytiedon mukaan myös paraneminen fibromyalgiasta on mahdollista.

Tässä koulutuksessa perehdytään uuteen määritelmään fibromyalgiasta, syihin oireiden taustalla ja rajoitteet huomioiviin kuntouttamiskeinoihin.

Kouluttajat

Ravintovalmentaja Liisa Heikkinen
www.fibromyalgia.fi

Lisätietoja

Tiina Laurikainen, p. 0503754977 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 30.08.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

125 €

Ilmoittautumiset

30.08.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.