Koulutukset

Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen opintojaksot, lv. 2021-2022

Kuvaus

Opintokokonaisuuteen kuuluu seuraavat opintojaksot. Kaikki opintokokonaisuudelle osallistuvat suorittavat pakollisen opintojakson Johdatus työ- ja organisaatiopsykologiaan: työn teorioita ja käytäntöjä, 3 op sekä vapaavalintaisia opintojaksoja siten, että niiden yhteenlaskettu laajuus on vähintään 22 op. Pääset tarkastelemaan jaksojen sisältöä klikkaamalla jakson nimeä alla olevasta valikosta. 

Pakollinen opintojakso 3 op:
Valinnaiset opintojaksot, yht. 22 op:

Kouluttajat

Tuutorina opintojaksoilla toimii KM Kati Heinonen. Tuutorointi järjestetään etänä Zoomin välityksellä lukuvuotena 2021-2022. Tuutoroinnissa käydään läpi opintojaksojen sisältöä, kirjallisuutta ja opiskelutekniikoita. Tuutorointiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Tuutoroinnin aikataulu syksyllä 2021 on:
14.9. 21.9. 5.10. 26.10. 9.11. 23.11.2021 klo 17-19.30

Tuutoroinnin aikataulu keväällä 2022 on:
8.2., 22.2., 22.3., 12.4., 26.4., 10.5. ja 24.5. klo 17-19.30.

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Yksittäiselle opintojaksolle osallistuva:
Mikäli haluat ilmoittautua vain jollekin alajaksolle/alajaksoille, mutta et koko opintokokonaisuudelle, niin voit tehdä ilmoittautumisen tältä tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta (klikkaa ”ilmoittaudu tästä” sivun ylä- tai alareunasta). Kirjoita lomakkeella olevaan lisätietoja-kenttään sen jakson / jaksojen nimi, mille osallistut.

Koko opintokokonaisuudelle osallistuvan ei tarvitse ilmoittautua erikseen yksittäisille opintojaksoille kesäyliopistoon.

Kaikkien osallistujien, sekä opintokokonaisuudelle että yksittäisille jaksoille osallistuvien, on tehtävä jaksokohtainen ilmoittautuminen Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Tähän liittyen opiskelijalle lähetetään sähköpostilla infokirje elokuun 2021 alussa. Sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumisissa infokirje lähetetään n. 2 arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta.

Muu informaatio

Tämä opetussuunnitelma on voimassa 31.7.2022 saakka, jonka jälkeen muutokset ovat mahdollisia.

Mikäli haet aikuiskoulutustukea näiden opintojaksojen perusteella huomioithan jaksokohtaiset aikataulut. Virallisen opinto-oikeuden myöntää Itä-Suomen avoin yliopisto ja opinto-oikeus on voimassa kunkin yksittäisen opintojakson keston ajan. Ilmoittautuessasi opintojaksolle opinto-oikeutesi EI siis ole automaattisesti voimassa koko lukuvuotta 1.8.2021-31.7.2022.

Pidätämme oikeudet kaikkiin opetusohjelmaa koskeviin muutoksiin.

Hinta

Yksittäisen jakson hinta määräytyy jakson opintopistemäärän mukaisesti.
– Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä maksu on 9 euroa / opintopiste.
– Kesäyliopiston perimä maksu on 30 euroa / opintojakso.
Esimerkiksi 3 op:n laajuisen jakson hinta on tällöin 57 euroa.

Ilmoittautumiset

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Peruutusehdot

Yksittäiselle jaksolle osallistuvalla on mahdollisuus perua osallistuminen maksutta 1.8.2021 asti ja sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumisissa 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli perut osallistumisesi yli 14 vrk jälkeen ilmoittautumisesta ja lasku on jo ehditty muodostamaan, perimme koko opintomaksun.

Kuuluu kokonaisuuteen