Koulutukset

Tiedä, mitä haluat ja valitse suunta – goal mapping menetelmän avulla

Kuvaus

Elämämme on päällimmäisten ajatustemme, uskomustemme ja tapojemme seurausta. Kuinka tietoinen sinä olet oman mielesi mahtavasta voimasta? Tiedätkö, mitä haluaisit saavuttaa omassa elämässäsi ja mikä on oman elämäsi suunta? Tavoitteiden asettaminen on aivojen luonnollinen tapa toimia. Päätöksen tekeminen käynnistää alitajuisen prosessin, joka muuttaa päätöksen teoiksi. Tietoinen tavoitteiden asettamisen oppiminen on tärkeä edellytys elämässä menestymiseen.

Tule oivaltamaan, kuinka mielesi toimii ja millaisia ajatusmalleja sinulla on sekä miten ne vaikuttavat elämääsi. Saat keinoja rajoittavien ajatusmallien muuttamiseen ja opit käyttämään aivojasi kokonaisvaltaisesti. Työpajan aikana saat lisätietoa aivojemme toiminnasta, myönteisen ajattelun tärkeydestä, sekä opit käyttämään Goal Mapping menetelmää. Saat käyttöösi työkaluja, joita voit hyödyntää jatkossa kaikilla elämäsi osa-alueilla!

Aika

22.11.2023

klo 10.00-17.00

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Menetelmää hyödynnetään mm. liikemaailmassa, kouluissa, virastoissa sekä urheilun parissa eri puolilla maailmaa.

Tavoite

Mitä päivän työpaja antaa sinulle:

• Saat lisää energiaa sekä selkeyttä elämääsi!
• Laajennat tietoisuuttasi: tulet tietoiseksi oman ajattelun vaikutuksista omaan elämääsi.
• Näet enemmän mahdollisuuksia: tunnistat rajoittavia uskomuksiasi ja vapautat itseäsi.
• Löydät tasapainoa sekä merkityksellisyyttä: tiedostat, mikä sinua todella motivoi.
• Tiedostat, kuinka alitajuntasi toimii.
• Ymmärrät enemmän mielen mahtavasta voimasta.
• Teet oman elämäsi tavoitekartan sekä suunnittelet ensimmäisiä askeleita tulevaisuuttasi varten.

Sisältö

Työpaja toteutetaan lähiopetuksena päivän mittaisena kokonaisuutena klo 10:00 – 17:00. Työpaja pitää sisällään luentoa, harjoituksia, keskustelua sekä oman kartan tekemisen.

Kouluttajat

Työpajan vetäjänä toimii Goal Mapping- ja NLP-kouluttaja sekä Life Coach Pii Leskinen. Hän on kouluttanut Goal Mapping menetelmää tuhansille ihmisille Suomessa ja eripuolilla Eurooppaa.

Lisätietoja kouluttajasta: https://piinto.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

toimisto@phkesa.fi
p. 044 7290 020

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 7.11.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 8.11.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

125 €

Ilmoittautumiset

07.11.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.