Koulutukset

Terveyden edistäminen ja terveystieto perusopinnot 25 op UEF, lv. 2020-2021, verkko-opinnot

Kuvaus

Voit ilmoittautua opintoihin missä vaiheessa lukuvuotta tahansa. Opinto-oikeutta sinulle myönnetään 3 lukukautta.
Jos aloitat opinnot opinnot syyslukukaudella 2020, kestää opinto-oikeutesi 31.12.2021 asti.
Jos aloitat opintosi kevätlukaudella 2021, kestää opinto-oikeutesi 31.7.2022 asti.

Tiedekunta vahvistaa opetussuunnitelman aina keväisin. Lukuvuoden vaihtuessa (1.8. alkaen) on opiskeltava uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Seuraavan lukuvuoden aikataulut päivittyvät nettisivuillemme / Moodleen heti kun ne on tiedossa. 

Terveyden edistäminen on oppiaine, joka perustuu useiden eri tieteenalojen tietoperustaan. Terveyden edistämisen ja terveystiedon perus- ja aineopinnot (yhteensä 60 op) antavat opettajille terveystiedon aineenhallinnan pätevyyden.

Suoritustapa: Verkko-opinnot.

Sisältö: Perusopintojen yhteisissä opinnoissa käsitellään terveyttä, terveyden edistämisen lähtökohtia ja terveysongelmia sekä yhteiskunnan että yksilön elämänkaaren näkökulmasta, vuorovaikutusta, terveysosaamista ja terveyskäyttäytymistä.

Valinnaisissa opinnoissa opiskelija voi valita parhaiten omia tarpeitaan/ tavoitteitaan vastaavia opintoja esitetyistä vaihtoehdoista. Esimerkiksi terveystiedon opettajaksi aikova voi valita omia aiempia opintojaan täydentäviä opintojaksoja. Terveystiedon opettajaksi aikovalle suositellaan seuraavia valinnaisia opintoja: Terveystiedon sisältöjen nykyhaasteet I 4 op ja II 4 op.

Mikäli jokin yhteisistä opintojaksoista on suoritettu muussa yhteydessä, se korvataan valitsemalla vastaava opintopistemäärä valinnaisia opintoja lisää.

Yhteiset ja valinnaiset opintojaksot näet täältä: https://opintopolku.fi/app/#!/koulutus/1.2.246.562.17.39710810621

HUOM! Mikäli jonkun opintojakson linkki ei toimi em. sivustolla, se tarkoittaa, että ko. opintojaksolle ei voi enää tässä vaiheessa lukuvuotta osallistua. Lukuvuodelle 2021-2022 tulee uudet suorituspäivät. 

Paikka

Verkko-oppimisympäristö Moodle

Kohderyhmä

Opinnot soveltuvat opettajille, jotka tarvitsevat terveystiedon aineenhallinnan pätevyyden, terveystieteiden tutkintotavoitteiselle opiskelijalle sivuaineopinnoiksi, sekä esim. terveyden edistämisen projekteissa työskenteleville. Opinnot soveltuvat myös sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville tai sinne haluavilla.

Opintopisteet

25 op

Suoritustapa

Verkko-opinnot Moodlessa

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@paijathameenkesayliopisto.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Opintokokonaisuudelle voi ilmoittautua ympäri lukuvuoden sivun lopussa olevan ”ilmoittaudu tästä” -linkin kautta. Kesäyliopisto lähettää ilmoittautuneille infokirjeen elokuussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

Opintokokonaisuuden hinta 270 euroa.

Hinta koostuu kahdesta osasta:

Päijät-Hämeen kesäyliopiston perimä maksu: 50 euroa
Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä maksu: 220 euroa.

• Päijät-Hämeen kesäyliopiston perimä maksu maksetaan laskulla Päijät-Hämeen kesäyliopistoon. Lasku lähetetään osallistujille kotiosoitteeseen. Jos osallistuja on ilmoittautumisen yhteydessä antanut erillisen laskutusosoitteen, lasku lähetetään ko. osoitteeseen.
• Opinto-oikeus astuu voimaan kun kurssimaksu on maksettu.
• Avoimen yliopiston perimä maksu maksetaan opiskelijan toimesta suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Kesäyliopisto lähettää erilliset ohjeet kutsukirjeen yhteydessä.

Ilmoittautumiset

Jatkuva haku

Peruutusehdot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto:
Ilmoittautuminen on sitova eikä maksettua opintomaksua palauteta ilman painavaa syytä.

Itä-Suomen avoin yliopisto:
Tutustu maksuehtoihin osoitteessa http://www.uef.fi/fi/web/aducate/maksuehdot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: