Koulutukset

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kirjallisuus (5op)

Aika

01.01. – 31.07.2022

Tenttipäivät tarkentuvat lähempänä. Tentti suoritettavissa kevätlukukaudella 2022.

Paikka

Verkko-opinnot oppimisympäristö Moodlessa.

Esitiedot

Suositellaan sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnan perusopintokokonaisuuden viimeiseksi opintojaksoksi. Opintojakso kokoaa perusopintokokonaisuuden sisällön.

Tavoite

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa muodostaa kokonaiskuvan tiedonhallinnasta ja sen erityispiirteistä. Soveltaa oppimaansa tiedonhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Analysoida tiedonhallinnan ja palvelutoiminnan keskinäisiä suhteita.

Opintopisteet

5 op

Sisältö

Tietohallinnon keskeiset sisältöalueet; tietohallinnon soveltamisalueet sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutoiminnassa.

Suoritustapa

Suoritustapa: Itsenäinen työskentely. Kirjallinen kuulustelu Moodle-oppimisympäristössä.

Arviointi

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0 – 5.

Kirjallisuus

Opintojakson Moodle-oppimisympäristössä ilmoitettava oppimateriaali.

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi

Muu informaatio

Mikäli haet aikuiskoulutustukea tämän opintokokokonaisuuden perusteella huomioithan jaksokohtaiset aikataulut. Virallisen opinto-oikeuden myöntää Itä-Suomen avoin yliopisto ja opinto-oikeus on voimassa kunkin yksittäisen opintojakson keston ajan. Ilmoittautuessasi opintokokonaisuudelle opinto-oikeutesi ei siis ole automaattisesti voimassa koko lukuvuotta 1.8.2021-31.7.2022.

Pidätämme oikeudet kaikkiin opetusohjelmaan koskeviin muutoksiin.

Hinta

Hinta koostuu 2 osasta:
– Kesäyliopiston perimä maksu on 30 euroa.
– Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä osuus 9 euroa / opintopiste.

Itä-Suomen avoin yliopisto myöntää opiskelijalle virallisen opinto-oikeuden. Opinto-oikeus myönnetään joko a) opintojakson keston ajaksi tai b) 31.7.2022 asti mikäli opintojakson voi suorittaa omassa tahdissa koko lukuvuoden ajan.

Opiskelijalle lähetetään ohjeistus maksuun liittyen syyskuun alussa ja sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumisissa n. 2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumiset

31.12.2021 mennessä

Peruutusehdot

Voit perua ilmoittautumisen maksutta, jos teet sen 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Jos perut ilmoittautumisen yli 14 vuorokauden kuluttua perimme koko koulutusmaksun mikäli lasku on jo ehditty muodostamaan. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen avoin@phkesa.fi

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kuuluu kokonaisuuteen