Koulutukset

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan ekosysteemi (5op)

Aika

21.02. – 02.05.2022

Opintojakso suoritetaan kahdessa osassa, joista ensimmäinen osa tulee olla suoritettuna määräpäivään mennessä ennen kuin opiskelija pääsee etenemään toiseen osaan. Toinen osa suoritetaan opintojakson päättymiseen mennessä. Tarkempi ohjeistus oppimisympäristö Moodlessa.

Paikka

Verkko-opinnot oppimisympäristö Moodlessa.

Esitiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnon perustee 3 op, Tietosuoja ja -turva sosiaali- ja terveydenhuollossa 5 op

Tavoite

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa tiedonhallinnan keskeisen toimijaverkoston ja sen toimijoiden tehtävät. Tunnistaa tiedonhallintaa ohjaavat keskeiset säädökset. Määritellä tiedonhallinnan ekosysteemin toimintaympäristön.

Opintopisteet

5 op

Sisältö

Tiedonhallinnan toimintaympäristö, toimijat ja niiden tehtävät, tiedonhallinnan edellytykset, toimintaa ohjaava lainsäädäntö.

Suoritustapa

Videoluennot, kirjallisuus, oppimistehtävät ja harjoitustyöt. Opintojakso suoritetaan kahdessa osassa, joista ensimmäinen osa tulee olla suoritettuna määräpäivään mennessä ennen kuin opiskelija pääsee etenemään toiseen osaan. Toinen osa suoritetaan opintojakson päättymiseen mennessä.

Arviointi

Suoritukset arvioidaan asteikolla 0 – 5.

Kirjallisuus

Opintojakson Moodle-oppimisympäristössä ilmoitettava oppimateriaali.

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi

Muu informaatio

Vaihtoehtoinen jakso SNOMED CT, peruskurssi 5 op -jakson kanssa.

Mikäli haet aikuiskoulutustukea tämän opintokokokonaisuuden perusteella huomioithan jaksokohtaiset aikataulut. Virallisen opinto-oikeuden myöntää Itä-Suomen avoin yliopisto ja opinto-oikeus on voimassa kunkin yksittäisen opintojakson keston ajan. Ilmoittautuessasi opintokokonaisuudelle opinto-oikeutesi ei siis ole automaattisesti voimassa koko lukuvuotta 1.8.2021-31.7.2022.

Pidätämme oikeudet kaikkiin opetusohjelmaan koskeviin muutoksiin.

Hinta

Hinta koostuu 2 osasta:
– Kesäyliopiston perimä maksu on 30 euroa.
– Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä osuus 9 euroa / opintopiste.

Itä-Suomen avoin yliopisto myöntää opiskelijalle virallisen opinto-oikeuden. Opinto-oikeus myönnetään joko a) opintojakson keston ajaksi tai b) 31.7.2022 asti mikäli opintojakson voi suorittaa omassa tahdissa koko lukuvuoden ajan.

Opiskelijalle lähetetään ohjeistus maksuun liittyen syyskuun alussa ja sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumisissa n. 2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumiset

06.02.2022 mennessä

Peruutusehdot

Voit perua ilmoittautumisen maksutta, jos teet sen 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Jos perut ilmoittautumisen yli 14 vuorokauden kuluttua perimme koko koulutusmaksun mikäli lasku on jo ehditty muodostamaan. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen avoin@phkesa.fi

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kuuluu kokonaisuuteen