Koulutukset

Ruotsin abikurssi

Aika

31.07. – 15.08.2023

joka arkipäivä klo 9.00-12.15

sekä 7.8.-15.8. ma-ti klo 17.00-20.15

Paikka

Etäopetus / Distance learning

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata lukion oppimäärää. Voit siis olla joko ylioppilaskirjoituksiin tähtäävä abiturientti tai opiskelija, joka haluaa kerrata lukion oppimäärää. Kurssi sopii sekä A-ruotsin, että B-ruotsin kirjoittajille.

Sisältö

Tällä kurssilla kerrataan lukion oppimäärän mukaisesti ruotsin keskeistä kielioppia ja sanastoa. Pääpaino on yo-kirjoituksiin valmistautumisessa vanhoja ylioppilaskokeita tekemällä. Kurssilla saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvoja, kuinka onnistut mahdollisimman hyvin tulevassa yo-kokeessa.

Kouluttajat

Eeva Lappalainen

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan etäopintoina, jota varten tarvitset oman tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla. Kurssin luennot pidetään Teamsin välityksellä ja kurssilla on käytössä oppimisalusta Moodle. Kurssi sisältää opettajan pitämien oppituntien lisäksi kotitehtäviä ja itsenäistä työskentelyä.

Kirjallisuus

Kurssimateriaalina opettajan omat materiaalit ja ylioppilaskoetehtävät.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteuttaminen:
Helsingin seudun kesäyliopisto, info@hsky.fi

Ilmoittautuminen, kutsut ja laskutus:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi, p. 044 7290 020

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 25.7.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 26.7.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Muu informaatio

Helsingin seudun kesäyliopiston kurssien kesto ja sisältö vastaavat lukion opetussuunnitelman kertauskursseja ja useissa lukioissa kurssi voidaan hyväksilukea osaksi lukio-opintoja. Pyydäthän päätöksen hyväksilukemisesta etukäteen omasta oppilaitoksestasi.

Hinta

92 €

Ilmoittautumiset

25.07.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.