Koulutukset

Ratkaisukeskeinen työskentelyote lasten ja nuorten kanssa -verkkokoulutus

Aika

28.08.2023

klo 12.00-15.00

Paikka

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Zoom-verkkoalustalla.

Verkkokoulutusta varten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen/älylaitteen, kuulokemikrofonin ja kameran (ei pakollinen).

Koulutusta ei tallenneta.

Kohderyhmä

Iltapäivä soveltuu kaikille, jotka työssään kohtaavat erilaisten ongelmien kanssa kipuilevia lapsia ja nuoria.

Sisältö

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet menetelmät ovat vaikuttava tapa auttaa lapsia ja nuoria voittamaan ongelmia ja lisätä heidän hyvinvointiaan. Niillä tähdätään myönteisen muutoksen aikaansaamiseen huomioiden eri suunnista tulevat toiveet ja tavoitteet.

Tässä iltapäivässä tutustutaan periaatteisiin, jotka ohjaavat työskentelyä lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi esitellään hyödyllisiä työkaluja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös kunnioittavia lasta kohtaan. Iltapäivä soveltuu kaikille, jotka työssään kohtaavat erilaisten ongelmien kanssa kipuilevia lapsia ja nuoria.

Kouluttajat

Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)

Lisätietoja

Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 13.8.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14.8.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

13.08.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.