Koulutukset

Pelillistävät digitaaliset välineet varhaiskasvatuksessa -webinaari

Kuvaus

Lähde mukaan tutustumaan ja kokeilemaan osallistavia, maksuttomia ja pelillisiä digitaalisia työvälineitä varhaiskasvatuksessa!

Aika

26.04.2023

klo 12.00-14.00

Paikka

Verkkokoulutus Zoom-alustalla

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Mikkelin kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille osallistavien ja pelillistävien digitaalisten työvälineiden hyödyntämisestä kiinnostuneille varhaiskasvatuksen työntekijöille.

Tavoite

Koulutuksen aikana saat tietoa ja vinkkejä osallistavien ja maksuttomien digitaalisten työvälineiden käytöstä ja niiden hyödyntämistä kasvatuksen ja opetuksen tukena. Lisäksi pääset kokeilemaan erilaisten osallistavien ja pelillistävien välineiden käyttöä!

Sisältö

Webinaari esittelee osallistavia digitaalisia työvälineitä, joita voi käyttää maksutta sekä niiden hyödyntämistä kasvatuksen ja opetuksen tukena. Kahden tunnin mittaisessa webinaarissa saat paljon hyödyllisiä vinkkejä välineiden käytön aloittamiseen, mutta myös edistyneemmille käyttäjille esitellään uusia ominaisuuksia ja uusia tapoja hyödyntää palveluita. Pääset myös kokeilemaan konkreettisesti eri välineiden käyttöä sekä webinaarissa esitellään käytännössä toteutettuja työvälineiden käyttöesimerkkejä.

Osa esitettävistä työvälineistä toimii ilman kirjautumista ja osaan luot ilmaiset tunnukset. Mikään esitettävistä palveluista ei vaadi lapsen kirjautumista palveluun. Palvelut sopivat hyvin tietokilpailuihin, yhdessä kirjoittamiseen ja piirtämiseen sekä pelien avulla oppimiseen.

Alla muutamaa esimerkkejä webinaarissa esiteltävistä digitaalisista ja osallistavista työvälineistä:

● www.classroomscreen.com, joka on helppo työväline toiminnallisen tekemisen tueksi, eikä vaadi kirjautumista.
● https://www.baamboozle.com/ , jolla voit hyödyntää joko valmiita pelejä tai pääsette työstämään omat oppimispelinne koko ryhmän kanssa ilman oppilaslaitteita; tämä vaatii aikuiselta kirjautumisen.

Kouluttajat

Luokanopettaja, tietotekniikan aineenopettaja Jukka Lehtoranta

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
Mikkelin kesäyliopisto, koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi

Ilmoittautuminen ja laskutus:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 16.4.2023 mennessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 17.4.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

65 €

Ilmoittautumiset

16.04.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.