Koulutukset

Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen

Aika

05.09. – 30.09.2022

5.9.2022 klo 9.00-16.00 verkko-opetus (Zoom)
29.9.2022 klo 10.00-17.00 lähiopetus
30.9.2022 klo 9.00-16.00 lähiopetus
(yht. 24 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun soveltamisesta kiinnostuneet sote-sektorin työntekijät, jotka ovat mukana tai vastuullisia toiminnan ja palvelujen kehittämisessä. Voit olla esimerkiksi tiimi- tai palveluvastaava, osastonhoitaja, hanke- tai projektipäällikkö, tai pieni projektitiimi.

Sisältö

Opit soveltamaan palvelumuotoilun työkalupakkia hoitotyön kehittämiseen asiakasymmärryksen keräämisestä, palveluideoiden luonnosteluun, konseptointiin, testaamiseen ja palvelujen tuotteistamiseen. Luot itsellesi käytännön esimerkkien ja pienryhmätyöskentelyn kautta palvelumuotoilun työkalupakin, jonka voit viedä työhösi. Koulutuksen jälkeen tiedät miten luoda asiakaslähtöisiä palveluja nopeasti, tehokkaasti ja inspiroivasti.

Kouluttajat

Palvelumuotoilija Sami Oinonen, Pinto Design Oy

Sami on Suomen johtavia käyttäjälähtöisen kehittämisen kouluttajia ja yritysvalmentajia. Vuosittain hän kouluttaa noin 800 yksityisen ja julkisen sektorin toiminnankehittäjää muotoiluajatteluun.

Suoritustapa

Koulutus koostuu luennoista, esimerkeistä sote-sektorilta ja muualta, pohdinnoista ja konkreettisesta soveltamisesta. On toivottavaa, että osallistujalla olisi omaan työhön liittyen vähintään alustavasti kehityshaaste pohdittuna. Muodostamme näistä ideoista ensimmäisen päivän lopuksi pienryhmiä, joissa osallistujat lähtevät kartoittamaan asiakasymmärrystä. Syyskuun lopussa järjestettävät lähiopetuspäivät muodostavat nopean design sprintin, jossa ryhmät työstävät kartoitusvaiheen teemansa ja ideansa testattaviksi ja kokeiluihin vietäväksi palvelukonsepteiksi.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 21.8.2022 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 22.8.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

385 €, sisältää iltapäiväkahvit

Ilmoittautumiset

21.08.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.