Koulutukset

Ongelmista tavoitteisiin – Ratkaisukeskeinen työyhteisön kehittäminen

Kuvaus

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.
Iltapäivän koulutus on avoin yleisöluento.

Aika

25.08.2021

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Iltapäivä sopii erityisen hyvin niille, jotka toimivat osana tiimiä, tiimin vetäjinä, osana henkilöstöhallintoa, ovat esimiestehtävissä tai ovat ylipäätään kiinnostuneita oman työnsä kehittämisestä.

Sisältö

Koulutusiltapäivä esittelee käytännöllisen, ratkaisukeskeisen näkökulman työyhteisöjen ja ryhmien toimintakulttuurin kehittämiseen. Yhdessä käydään läpi ratkaisukeskeistä menetelmää, jonka avulla voidaan ratkoa ongelmia, saavuttaa tavoitteita ja motivoida ihmisiä työskentelyyn muutospaineiden keskellä.

Kouluttajat

Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)

Lisätietoja

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, puh. 044 7290 020 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 10.8.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

10.08.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: