Koulutukset

Ongelmista tavoitteisiin – Ratkaisukeskeinen työyhteisön kehittäminen / marraskuu 2021

Kuvaus

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.
Iltapäivän koulutus on avoin yleisöluento.

Aika

02.11.2021

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Iltapäivä sopii erityisen hyvin niille, jotka toimivat osana tiimiä, tiimin vetäjinä, osana henkilöstöhallintoa, ovat esimiestehtävissä tai ovat ylipäätään kiinnostuneita oman työnsä kehittämisestä.

Sisältö

Koulutusiltapäivä esittelee käytännöllisen, ratkaisukeskeisen näkökulman työyhteisöjen ja ryhmien toimintakulttuurin kehittämiseen. Yhdessä käydään läpi ratkaisukeskeistä menetelmää, jonka avulla voidaan ratkoa ongelmia, saavuttaa tavoitteita ja motivoida ihmisiä työskentelyyn muutospaineiden keskellä.

Kouluttajat

Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)

Lisätietoja

Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 20.10.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 21.10.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

20.10.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.