Koulutukset

Nukkumalla menestykseen (verkko)

Kuvaus

Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Nukkuminen on ominaisuus, jota voi kehittää ja vahvistaa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Uni määrittelee myös aivotoimintamme ja käyttäytymisemme. Huono nukkuminen aiheuttaakin merkittävää työ- ja toimintakyvyn alentumista ja ennustaa sairaspoissaoloja.

Koulutus käsittelee ajankohtaisia työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin vaativien asiantuntija- ja esihenkilötehtävien, lisääntyneen etätyön sekä vuoro- ja epäsäännöllisen työajan vaikutusta nukkumiseen ja palautumiseen. Mutta ennen kaikkea koulutuksen tavoitteena lisätä sitä oikeaa tietoisuutta unesta ja korostaa, mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme nukkumista.

Aika

28.09.2023

klo 14.00-16.00

Paikka

Verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Riveria kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Eri organisaatioiden henkilöstö

Kouluttajat

Unilääkäri, tutkija, luennoitsija ja kirjailija – unen edelläkävijä Henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto on luennoinut ympäri maapalloa ja työskennellyt Suomessa satojen yritysten kanssa tavoitteena edistää ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä toiminnalla.

Henri Tuomilehto on harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 20 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita.

Huippu-urheilussa hän on työskennellyt muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Hänelle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys. Henri valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Häneltä on myös ilmestynyt kirja ”Nukkumalla menestykseen”. Kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Marja Hyttinen, marja.hyttinen@riveria.fi, p. 050 374 1066

Ilmoittautuminen ja laskutus
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 17.9.2023 mennessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 18.9.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

65 €

Ilmoittautumiset

26.09.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon