Koulutukset

Matematiikan laskurutiinit Verkkokurssi

Kuvaus

Onko lukion matematiikasta jo useita vuosia?
Tarvitsetko lisäharjoitusta laskemiseen?
Oletko valmistautumassa talousmatematiikan tenttiin?

Kurssi sopii lisäharjoitukseksi kauppatieteiden väylässä opiskeleville, joiden varsinainen talousmatematiikan opintojakso on tulossa syksyllä 2021. Kurssi sopii myös kaikille, jotka haluavat verestää matematiikan osaamista.

Koulutus järjestetään verkossa Zoom-ohjelmalla. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen koulutusta. Koulutus tallennetaan ja se on osallistujien käytössä kaksi viikkoa koulutuspäivän jälkeen.

Aika

02.06. – 10.06.2021

Ti 2.6, Ke 3.6, To 4.6, Ti 9.6. ja Ke 10.6.
klo 17.00 – 18.30

Koulutus pidetään etäkoulutuksena Zoomissa.

Sisältö

10 oppituntia harjoituksia. Kurssilla keskitytään yhtälönratkaisuun, epäyhtälöihin ja murtoluvuilla laskemisen ja talousmatematiikan perusteisiin. Lisäksi käydään läpi funktioiden tulkintaa, derivaatta, integraali, yhtälöryhmän ratkaisu matriisin avulla, korkolaskuja sekä todennäköisyyslaskentaa. Kurssin sisältöjä voidaan muokata opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Kurssi järjestetään etäyhteyden avulla ja yhdellä kerralla tarkastellaan yhtä osa-aluetta.

Kouluttajat

Matematiikan opettaja Olli-Pekka Hämäläinen, LUT

Suoritustapa

Reaaliaikainen verkkokurssi Zoomin kautta.

Lisätietoja

toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 17.5.2021 mennessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 18.5.2021 alkaen ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Muu informaatio

Kurssista ei saa opintopisteitä.
Kurssi ei ole minkään yliopiston tutkintovaatimusten mukaista.

Hinta

90e
Kurssi on maksullinen kaikille osallistujille.

Ilmoittautumiset

17.05.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: