Koulutukset

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus 20 op, lv. 2022-2023

Kuvaus

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus, 20 op järjestetään Taideyliopiston opintovaatimusten mukaan. Tarkemmat tiedot, kuten opetuksen aikataulu ja ilmoittautumisaika, tiedotetaan kesäyliopiston verkkosivuilla kevään aikana.

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus antaa perustiedot luovan alan liiketoiminnasta ja sen keskeisistä osa-alueista, kuten sponsoroinnista, markkinoinnista, yritysyhteistyöstä ja tekijänoikeuslainsäädännöstä. Tavoitteena on tukea luovalla alalla toimivien ja sitä opiskelevien työelämävalmiuksia sekä antaa työkaluja oman osaamisprofiilin muodostamiseen liiketoiminnan ja yrittäjyyden näkökulmasta.

Aika

15.09.2022 – 31.07.2023

Opintokokonaisuus järjestetään lukuvuoden 2022-2023 aikana. Opintojaksojen tarkat aikataulut näet opintojen kohdalta sivun lopusta. Puuttuvat aikataulut päivitetään mahdollisimman pian.

Esitiedot

Ei edeltävää osaamista

Opintopisteet

20 op

Suoritustapa

Reaaliaikainen etäopetus verkon välityksellä.
Lisäksi itsenäistä opiskelua.

Emoyliopisto

Taideyliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittaudu tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta (sivun ylä- tai alalaidasta). Ilmoittautuminen kokonaisuudelle sisältää kaikki yksittäiset jaksot.

Opintojen toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kokonaisuudelle ilmoittauvat ovat etusijalla. Mikäli haluat osallistua yksittäisille jaksoille, ota yhteyttä tiina.laurikainen@phkesa.fi. Yksittäisille jaksoille voi osallistua mikäli on vapaita opetuspaikkoja.

Muu informaatio

Pidätämme oikeudet opinto-ohjelmaa koskeviin muutoksiin.

Hinta

Opintokokonaisuuden hinta 445 € (Hinta sisältää 20 op)
Hintaa kostuu kahdesta osasta:
Päijät-Hämeen kesäyliopiston maksu 395 €
Taideyliopiston perimä maksu 50 €

Ilmoittautumiset

15.09.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset