Koulutukset

Luontojoogaohjaaja -opettajakoulutus 2024, 3 op

Kuvaus

Tammikuussa 2024 alkaa opettajakoulutus, jonka suorittamisen jälkeen olet pätevöitynyt kouluttamaan tulevia luonto-ohjaaja ja luontovalmentajia.

Pääsyvaatimukset opettajakoulutukseen:

Olet opiskellut luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi Anne Kyyhkysen johdolla ja sinulla on lisenssi suorituksestasi (voit hakea lisenssiä myös jälkikäteen, lisenssin arvo on 100 euroa). Lisäksi sinun on täytynyt ohjata luontojoogaa vähintään puoli vuotta.

Koulutukseen valitaan kymmenen henkilöä ja he saavat koulutuksen käytyään valtuudet kouluttaa luontojoogaohjaajia ja luontovalmentajia.

Aika

01.01. – 30.06.2024

Koulutus järjestetään aikavälillä tammikuu 2024 – kesäkuu 2024 neljänä viikonloppuna (la-su) klo 10-16. Poikkeuksena yksi lauantai klo 17-22 (lisäksi vapaaehtoinen yöpyminen metsässä). Tarkat koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Paikka

Lahden seutu, tarkemmat paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Kohderyhmä

Voit ilmoittautua koulutukseen mikäli olet opiskellut luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi Anne Kyyhkysen johdolla ja sinulla on lisenssi suorituksestasi (voit hakea lisenssiä myös jälkikäteen, lisenssin arvo on sata euroa). Lisäksi sinun on täytynyt ohjata luontojoogaa vähintään puoli vuotta.

Lisenssiä koskevat yhteydenotot suoraan kouluttajalle.

Esitiedot

Anne Kyyhkysen luontojooga ohjaajakoulutus.

Tavoite

Pätevöittää osallistuja opettamaan tulevia luontojoogaohjaaja ja luontovalmentajia. Koulutuksen käytyäsi Sinulla on mahdollisuus saada lisenssi pätevyydestäsi kouluttajana.

Opintopisteet

3 op

Sisältö

Koulutus keskittyy käytännön opettamiseen, ohjauksiin ja tuotteiden valmistamisen ohjaamiseen. Koulutuksen voi suorittaa hyvin työn ohella eikä koulutukseen sisälly tenttejä.

Opastat ryhmiä luonnossa (sisältäen myös vedessä tapahtuvia ohjauksia) talven, kevään ja alkukesän olosuhteissa. Opit ohjaamaan luontokirjoittamista sekä ottamaan vastaan viestejä luonnosta.

Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä päivän kestävän hyvänolon tapahtuman Lahdessa.

Kouluttajat

Pääkouluttajana Anne Kyyhkynen

Anne Kyyhkynen on elämän kokemuksellisia puolia arvostava iloinen ja rakastava persoona. Hän on joogaopettaja, joka on erikoistunut terapeuttiseen joogaan. Hän on myös luontovalmentaja, kirjallisuusterapeuttinen ohjaaja, Asahiterveysliikunnan ohjaaja, Vesivaellus opettaja, talviuintiohjaaja, sanataideohjaaja, meditaatio-ohjaaja sekä aistiohjaajamisen kouluttaja ja luontojooga ohjaaja kouluttaja että artesaani.

Suoritustapa

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena neljänä viikonloppuna. Koulutukseen ei voi osallistua etänä.

Lisätietoja

Sisältöä ja lisenssiä koskevat asiat:
Anne Kyyhkynen, pääkouluttaja
anne.kyyhkynen@gmail.com
040-7428716

Koulutuksen järjestelyjä ja ilmoittautumista koskevat asiat:
Tiina Laurikainen, suunnittelija
tiina.laurikainen@phkesa.fi
050-3754977

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 10.12.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 11.12.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kenttään missä ja milloin olet suorittanut luontojooga- tai valmentajakoulutuksen. Lisäksi kerro lyhyesti vähintään puolen vuoden luontojoogaohjauksestasi sekä kuvaile vapaamuotoisesti luontosuhdettasi. Opiskelu- tai työtodistuksia ei tarvitse lähettää.

Koulutukseen otetaan enintään 10 osallistujaa. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin 10 voidaan opiskelijat valita kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Valinnassa painotetaan aiempaa koulutusta sekä työkokemusta.

Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi määräaikaan mennessä. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muu informaatio

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla täytyy olla voimassa oleva ensiapukortti (min. hätäensiapu tai EA1). EA-kortin suorittaminen ei sisälly tähän koulutukseen. EA-kursseja järjestää mm. Suomen punainen risti.

Hinta

1445 euroa. Laskutetaan oletusarvoisesti kolmessa erässä. Mikäli toivot laskua useampaan erään lisää tieto ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kenttään. Huomioithan, että koulutusmaksu tulee maksettu kokonaisuudessaan koulutuksen loppuun mennessä.

Opettajakoulutukseen osallistuvat vastaavat itse kaikista koulutuksen liittyvistä kuluista, joita ovat mm. majoitus-, ruokailu- ja matkakulut sekä tuotteiden valmistamiseen liittyvät materiaalit.

Ilmoittautumiset

10.12.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.