Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Luontojoogaohjaaja -opettajakoulutus 2024, 3 op

Kuvaus

Tammikuussa 2024 alkaa opettajakoulutus, jonka suorittamisen jälkeen olet pätevöitynyt kouluttamaan tulevia luonto-ohjaaja ja luontovalmentajia.

Pääsyvaatimukset opettajakoulutukseen:

Olet opiskellut luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi Anne Kyyhkysen johdolla ja sinulla on lisenssi suorituksestasi (voit hakea lisenssiä myös jälkikäteen, lisenssin arvo on 100 euroa). Lisäksi sinun on täytynyt ohjata luontojoogaa vähintään puoli vuotta.

Koulutukseen valitaan kymmenen henkilöä ja he saavat koulutuksen käytyään valtuudet kouluttaa luontojoogaohjaajia ja luontovalmentajia.

Aika

20.01. – 16.06.2024

20.-21.1.2024
16.-17.3.2024
18.-19.5.2024
15.-16.6.2024

klo 10-16.
Poikkeuksena la 18.5.2024 klo 17-22 (lisäksi tällä kerralla vapaaehtoinen yöpyminen metsässä).

Paikka

Partiomaja Siikaniemen kurssikeskuksessa Hollolassa. Siikaniementie 210, 16730 Kutajärvi.

Kohderyhmä

Voit ilmoittautua koulutukseen mikäli olet opiskellut luontojoogaohjaajaksi ja luontovalmentajaksi Anne Kyyhkysen johdolla ja sinulla on lisenssi suorituksestasi (voit hakea lisenssiä myös jälkikäteen, lisenssin arvo on sata euroa). Lisäksi sinun on täytynyt ohjata luontojoogaa vähintään puoli vuotta.

Lisenssiä koskevat yhteydenotot suoraan kouluttajalle.

Esitiedot

Anne Kyyhkysen luontojooga ohjaajakoulutus.

Tavoite

Pätevöittää osallistujan opettamaan tulevia luontojoogaohjaaja ja luontovalmentajia. Koulutuksen käytyäsi Sinulla on mahdollisuus saada lisenssi pätevyydestäsi kouluttajana.

Opintopisteet

3 op

Sisältö

Koulutus keskittyy käytännön opettamiseen, ohjauksiin ja tuotteiden valmistamisen ohjaamiseen. Koulutuksen voi suorittaa hyvin työn ohella eikä koulutukseen sisälly tenttejä.

Opastat ryhmiä luonnossa (sisältäen myös vedessä tapahtuvia ohjauksia) talven, kevään ja alkukesän olosuhteissa. Opit ohjaamaan luontokirjoittamista sekä ottamaan vastaan viestejä luonnosta.

Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä päivän kestävän hyvänolon tapahtuman Lahdessa.

Kouluttajat

Pääkouluttajana Anne Kyyhkynen

Anne Kyyhkynen on elämän kokemuksellisia puolia arvostava iloinen ja rakastava persoona. Hän on joogaopettaja, joka on erikoistunut terapeuttiseen joogaan. Hän on myös luontovalmentaja, kirjallisuusterapeuttinen ohjaaja, Asahiterveysliikunnan ohjaaja, Vesivaellus opettaja, talviuintiohjaaja, sanataideohjaaja, meditaatio-ohjaaja sekä aistiohjaajamisen kouluttaja ja luontojooga ohjaaja kouluttaja että artesaani.

Suoritustapa

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena neljänä viikonloppuna. Koulutukseen ei voi osallistua etänä.

Lisätietoja

Sisältöä ja lisenssiä koskevat asiat:
Anne Kyyhkynen, pääkouluttaja
anne.kyyhkynen@gmail.com
040-7428716

Koulutuksen järjestelyjä ja ilmoittautumista koskevat asiat:
Tiina Laurikainen, suunnittelija
tiina.laurikainen@phkesa.fi
050-3754977

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 7.1.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 8.1.2024 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kenttään missä ja milloin olet suorittanut luontojooga- tai valmentajakoulutuksen. Lisäksi kerro lyhyesti vähintään puolen vuoden luontojoogaohjauksestasi sekä kuvaile vapaamuotoisesti luontosuhdettasi. Opiskelu- tai työtodistuksia ei tarvitse lähettää.

Koulutukseen otetaan enintään 10 osallistujaa. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin 10 voidaan opiskelijat valita kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Valinnassa painotetaan aiempaa koulutusta sekä työkokemusta.

Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi määräaikaan mennessä. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muu informaatio

Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla täytyy olla voimassa oleva ensiapukortti (min. hätäensiapu tai EA1). EA-kortin suorittaminen ei sisälly tähän koulutukseen. EA-kursseja järjestää mm. Suomen punainen risti.

Hinta

1445 euroa. Laskutetaan oletusarvoisesti kolmessa erässä. Mikäli toivot laskua useampaan erään lisää tieto ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kenttään. Huomioithan, että koulutusmaksu tulee maksettu kokonaisuudessaan koulutuksen loppuun mennessä.

Opettajakoulutukseen osallistuvat vastaavat itse kaikista koulutuksen liittyvistä kuluista, joita ovat mm. majoitus-, ruokailu- ja matkakulut sekä tuotteiden valmistamiseen liittyvät materiaalit.

Ilmoittautumiset

14.01.2024 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon