Koulutukset

Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

Aika

14.09. – 07.12.2022

Opetusta keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 (pl. 26.10.2022)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita (taso A1).

Sisältö

Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla keskitytään myös ääntämiseen, vaikkakin ihan rennoin mielin.

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan etäopetuksena reaaliaikaisella videoyhteydellä (Zoom). Saat osallistumislinkin ja ohjeet Zoomin käyttöön sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Ensimmäisellä opetuskerralla tutustutaan tarvittaessa tarkemmin Zoomin käyttöön. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin sekä mielellään myös webkameran (ei välttämätön).
Kurssin aikana voit myös tehdä kurssille valmiiksi räätälöityjä tehtäviä Quizletissa. Quizlet vaatii Gmail-tilin, Facebook-profiilin tai Applen. Palveluun onnistuu myös erillisten tunnusten luonti.

Kirjallisuus

Pora! 1, Marja Jegorenkov ja Sirpa Piispanen

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 30.8.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 31.8.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

135 € (kirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautumiset

30.08.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#venäjä #kieli #kielikurssi #alkeet #alkeiskurssi #verkkokurssi