Koulutukset

Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

Aika

14.09. – 07.12.2021

(ei työskentelyä viikolla 43)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita (taso A1).

Sisältö

Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla saa vinkkejä myös ääntämiseen!

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssilla käytetään paljon myös kurssille räätälöityä sisältöä Quizletissa. Quizlet vaatii Gmail-tilin tai Facebook-profiilin.

Kurssilla kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin palautettavia tehtäviä opettajalle. Ohjeet kyrillisten kirjainten asentamiseen saat oppimisympäristössä. Opettajalle palautettavista tehtävistä saa palautteen ja lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus saada tarvittaessa henkilökohtaista opastusta verkko-oppimisympäristön kautta kurssipohjalla täsmennetyllä tavalla.

Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät itsellesi sopivana ajankohtana.
Venäjän opiskelua on mahdollista jatkaa keväällä 2022 jatkoverkkokurssilla!

Kirjallisuus

Pora! 1, Marja Jegorenkov ja Sirpa Piispanen

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 30.8.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 31.8.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

130 € (kirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautumiset

13.09.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#venäjä #kieli #kielikurssi #alkeet #alkeiskurssi

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon