Koulutukset

Kemian abikurssi -verkkokurssi

Aika

21.02. – 09.03.2023

Oppitunnit:
ti 21.2 klo 12–15
ke 22.2 klo 12–15
pe 24.2. klo 9–12
ma 6.3. klo 9–12
ti 7.3 klo 12–15
ke 8.3. klo 10–13
to 9.3. klo 12–14

Paikka

Verkkokurssi. Kurssipäivät tallennetaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tampereen kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu kemian ylioppilaskokeeseen valmistautuville ja muille lukion kemian oppimäärän kertausta tarvitseville.

Sisältö

Kurssilla kerrataan tärkeimmät asiat kemian pakolliselta ja syventäviltä kursseilta sekä perehdytään aikaisempiin yo-kokeisiin. Kurssista saa tukea omalle opiskelulle.

Keskeiset sisällöt:

– perusohjeistus kemian yo-kokeeseen
– edellisten vuosien yo-tehtäviin tutustumista ja vastaustekniikan opastusta
– KE1-KE5 –kurssien keskeisimpien asioiden kertaaminen ja punaisen langan etsiminen kursseista

Kouluttajat

FM Irene Uski

Suoritustapa

Opetus verkossa 25 oppituntia (à 45 min.) sekä itsenäinen työskentely 15 tuntia. Kurssilla ei ole koetta. Kurssitodistuksen saamisen edellytyksenä on säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen.

Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Microsoft Teams -verkkokokousjärjestelmää. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone sekä hyvä nettiyhteys ja mikrofoni. Oppitunnit tallennetaan ja tallenteet ovat kurssilaisten käytettävissä kevään ylioppilaskokeeseen asti (29.3.).

Kirjallisuus

Ota lukemiseen avuksi ja kurssille mukaan omat KE1, KE2, KE3, KE4 ja KE5 -kurssien kirjat. Kurssiin kuuluu kattava materiaali kemian lukiokurssien keskeisimmistä asioista sekä laaja tehtävämoniste. Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisympäristö, jonka kautta materiaali jaetaan.

Lisätietoja

Kurssin sisältö ja toteutus: Tampereen kesäyliopisto toimisto@tampereenkesayliopisto.fi

Muu info: Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 6.2.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7.2.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

135 €

Ilmoittautumiset

06.02.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.