Koulutukset

Jatkamme letkein askelin venäjän alkeita -verkkokurssi

Aika

02.02. – 04.05.2021

Lomaviikot 9 (talviloma) ja 13 (pääsiäinen)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Kurssi on kohdennettu venäjän kielen alkeita jonkin verran opiskelleille.

Sisältö

Kurssilla jatketaan venäjän alkeiden opiskelua. Aiheina on kahvilassa asiointi, ostosten tekeminen, tien kysyminen sekä omasta työpaikasta ja kiinnostuksen kohteista kertominen. Kieliopista käsitellään mm. substantiivien ja adjektiivien monikko, lukusanoja, verbejä preesensissä, kysymyssanoja sekä sijamuodoista ainakin prepositionaali.
Oppikirjana on Pora! 1, jota jatketaan kappaleesta 4 (kertaus kappaleista 1-3).

Kouluttajat

FM Arina Myllyoja

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssilla käytetään paljon myös kurssille räätälöityä sisältöä Quizletissa. Quizlet vaatii gmail-tilin tai Facebook-profiilin.
Kurssilla kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin palautettavia tehtäviä opettajalle. Ohjeet kyrillisten kirjainten asentamiseen saat oppimisympäristössä. Opettajalle palautettavista tehtävistä saa palautteen ja lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus saada tarvittaessa henkilökohtaista opastusta verkko-oppimisympäristön kautta kurssipohjalla täsmennetyllä tavalla. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät itsellesi sopivana ajankohtana.

Kirjallisuus

Pora! 1, Marja Jegorenkov ja Sirpa Piispanen

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 18.1.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 19.1.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

130 € (kirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautumiset

01.02.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: