Koulutukset

Italian alkeiskurssi verkossa – Prima vista

Aika

21.09. – 30.11.2022

Opetusta keskiviikkoisin klo 17.00-19.00 (pl. 26.10.2022), 23 oppituntia

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Italian kielen vasta-alkajat

Sisältö

Kurssilla tutustumme italian kielen perusteisiin monipuolisen oppikirjan avulla. Käymme läpi kielioppia ja teemme paljon käytännönläheisiä harjoituksia tutustuen samalla maan kulttuuriin ja tapoihin.
Oppikirjana Bella vista 1 (Ciro Imperato, Katri Kuusela, Sari Meurman, Giuseppe Feroldi). Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun.
Taso A1.

Kouluttajat

Susanna Vainionpää

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan etäopetuksena reaaliaikaisella videoyhteydellä (Microsoft Teams). Saat osallistumislinkin ja ohjeet Teamsin käyttöön sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin sekä webkameran (ei välttämätön).

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 6.9.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 7.9.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

115 € (kirja ei sisälly hintaan)

Ilmoittautumiset

06.09.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#italia #kielikurssi #kieli #alkeiskurssi #kielet #aloittelija