Koulutukset

Erityisoppilaat ratsastuskoulussa

Aika

12.09. – 10.10.2022

Lähiopetuspäivät 12.9., 26.9. ja 10.10.

klo 9.00-16.30

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu ratsastuskouluyrittäjille, ratsastuksenopettajille ja -ohjaajille, muuta hevosavusteista työtä tekeville, ratsastuskoulujen työntekijöille ja kerho-ohjaajille.

Kurssi soveltuu myös muille tallilla ihmisiä kohtaaville ja asiasta kiinnostuneille, mm. hevosten hoitajille ja omistajille.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on lisätä ratsastuskouluissa työskentelevien ja siellä aikaansa viettävien osaamista, ymmärrystä, taitoja ja keinoja kohdata erilaisia ihmisiä mahdollistaen talliympäristöstä kaikille sosiaalisesti turvallisen paikan olla ja harrastaa.

Sisältö

Kurssi tarjoaa tietoa neuropsykiatrisista (nepsy) piirteistä, nepsy-henkilöiden haasteista oppimisessa ja sosiaalisessa kanssakäymisessä, pedagogisen työkalupakin, sekä kohtaamisten merkityksestä asiakkaan näkökulmasta.

Kouluttajat

Riitta Silkko-Vainio, sosiaalikasvattaja, kriisityöntekijä, voimavarakeskeinen työnohjaaja, MinD-kouluttaja

Aila Kajander, KM, erityisopettaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, SPHT-ohjaaja, MinD-ohjaaja

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö:
Riitta Silkko-Vainio
040 562 0934
riitta.silkko-vainio@minteli.fi

Koulutuksen järjestelyt:
Jenna Mattila
044 7290 020
toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 28.8.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 29.8.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

360 €

Ilmoittautumiset

28.08.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.