Koulutukset

Englantia hoitoalalle – English for Nursing (verkkokurssi)

Aika

11.03. – 29.04.2021

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Hoitoalalla työskentelevät. Kurssin sisältö sopii hyvin myös hoitoalan opiskelijoiden kielen kertaamiseen. Taso B1.

Tavoite

Opiskelija:

• Rohkaistuu käyttämään englannin kieltä hoitotyön tilanteissa
• Ilmaisee itseään kohteliaasti asiakastilanteissa
• Tuntee alan sanastoa ja osaa kuvailla hoitotoimenpiteitä sekä omaa toimintaansa potilaalle ymmärrettävällä yleiskielellä
• Kehittää kuuntelutaitoaan hoitotyön tilanteista

Sisältö

Verkkokurssilla harjoitellaan hoitotyön tilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin, tehdään aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuunnellaan esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Kurssilla tuotetaan paljon omaa puhetta ja harjoitellaan kohteliasta ilmaisua asiakastilanteissa sekä oman toiminnan kuvaa-mista eri hoitotyön tilanteissa. Kurssilla käsitellään mm. seuraavat aiheet:
• potilaan vastaanotto
• osastolla työskentely
• hoitotoimenpiteistä kertominen
• puhelin- ja vuorovaikutustilanteet
• potilaan valmistelu leikkaukseen
• kotiuttaminen ja hoito-ohjeiden antaminen

Kouluttajat

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Suoritustapa

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan suullinen tai myös kirjallisesti tehtävä harjoitustehtävä, josta saa henkilökohtaisen palauteen. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, Mozilla Firefox -selaimen, headsetin (kuulokkeet & mikrofoni) ja perustaidot tietokoneen käytöstä.

Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää. Käyttäjätunnus on voimassa kahden viikon ajan kurssin päättymisestä itsenäistä kertaamista varten.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 24.2.2021 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 25.2.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

175 €

Ilmoittautumiset

11.03.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: