Koulutukset

Englannin kielen sanastokurssi verkossa

Aika

04.10. – 15.11.2021

(ei työskentelyä viikolla 43)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokurssi

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat laajentaa englannin kielen sanavarastoaan. Taso A2-B1.

Sisältö

Kurssilla laajennetaan englannin kielen sanavarastoa, opitaan rakentamaan sanoja ja saadaan vinkkejä sanaston opiskeluun. Viikoittain opiskellaan 10 uutta sanaa, joista harjoitellaan kirjoitusasu ja ääntäminen. Sanoja poimitaan kirjallisesta ja kuunneltavasta materiaalista ja samalla vahvistetaan englannin kielen luku- ja kuuntelutaitoja. Lisäksi tutustutaan britti-, amerikan- ja australianenglannin sanastojen eroihin.

Kouluttajat

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Suoritustapa

Opettajalle palautetaan viikoittain suullisia ja kirjallisia harjoitustehtäviä, joista saa henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja ääntämisestä. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (Chrome), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Lisätietoja

Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 19.9.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 20.9.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

65 €

Ilmoittautumiset

03.10.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#englanti #kielikurssi #kieli #kielet

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon