Koulutukset

Bloggaa! Iltakurssi bloggaamisesta kiinnostuneelle -verkkokoulutus (kevät 2023)

Kuvaus

Iltakurssi tarjoilee tehokkaassa paketissa tärpit ja työkalut toimivan blogiartikkelin kirjoittamiseen. Koulutus toteutetaan etäyhteyksin.

Voidaksesi osallistua etäyhteydellä tarvitset tietokoneen ja internetyhteyden sekä halutessasi kuulokemikrofonin. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen saat kutsukirjeessä ennen koulutuksen alkua.

Aika

28.02.2023

klo 17.00-20.15

Paikka

Verkkokoulutus toteutetaan yhteistyössä Lapin kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Kirjoittamisesta kiinnostuneille

Sisältö

Kurssilla käydään läpi:

• Mikä on blogi?
• Blogin aihe ja kohderyhmä
• Blogin kirjoitustekniikka ja tyylit
• Blogipostausten markkinointi
• Myyvä kirjoittaminen eli copywriting
• Miten blogilla voi ansaita?
• Miten aloitan ilmaiseksi?

Kouluttajat

Kouluttajana toimii kirjoittajaohjaaja, kouluttaja ja kirjailija Anne Lukkarila, www.akkustannus.com

Suoritustapa

Verkkokoulutus Zoomin tai Teamsin kautta

Lisätietoja

Koulutuksen toteutus ja sisältö: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi tai p. 0400 792 396

Laskutus ja ilmoittautuminen: Päijät-Hämeen kesäyliopisto p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 26.2.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 27.2.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Muu informaatio

Aikaisemmin tämän kurssin käyneiden kommentteja:

-Selkeä, tiivis ja hyvä kokonaisuus. Osallistava. Aikaa kysymyksille. Miellyttävä tapa esittää asioita. Rento meininki. Kiitos <3! – Reilu 3 tuntia avarsi valtavasti ajattelua blogin kirjoittamisesta. Tykkäsin todella. – Käytännöllisiä ja konkreettisia vinkkejä blogin kirjoittamiseen. Yhdessä / itekseen ideointia tehtävien pohjalta. Sopivan interaktiivinen kurssi. – Kurssi oli sopivan tiivis ja informatiivinen paketti, jossa oli enimmäkseen itselleni uutta asiaa. Luennoitsija oli ystävällinen ja kannustava, puhui järkeviä ja piti paketin hienosti koossa.

Hinta

50 €

Ilmoittautumiset

26.02.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.