Koulutukset

Terapeuttinen työ masentuneen ja/tai ahdistuneen asiakkaan kanssa (Hybridi)

Kuvaus

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.

Iltapäiväluento on avoin yleisöluento.

Luento on sisällöltään sama kuin 14.12.2021 järjestetty luento.

Aika

19.08.2022

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Koulutusta on mahdollista seurata etänä Zoom-verkkoalustan kautta. Ilmoita etäosallistuminen ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kohdassa.

Kohderyhmä

Iltapäivä sopii erityisesti niille, jotka työskentelevät sosiaali-, ja terveysaloilla tai ovat muuten kiinnostuneita ihmisten auttamisesta keskustelun keinoin.

Sisältö

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla voidaan tehostaa ja lyhentää masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien hoitoa. Tässä käytännönläheisessä iltapäiväseminaarissa harjoitellaan toiveikkuutta herättävien ja asiakkaiden omaa toimijuutta lisäävien ratkaisukeskeisten kysymysten käyttöä. Lisäksi pohditaan suomalaiseen mielenterveystyöhön soveltuvia potilaiden sosiaalisten verkostojen aktiivisen hyödyntämisen keinoja.

Kouluttajat

Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)

Lisätietoja

Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 4.8.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 5.8.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

04.08.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.