Koulutukset

Ben Furman: Terapeuttinen työ masentuneen ja/tai ahdistuneen asiakkaan kanssa / Joulukuu 2021

Kuvaus

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.

Iltapäiväluento on avoin yleisöluento.

Luento on sisällöltään sama kuin 17.8.2021 järjestettävä luento, Palauta elämänilosi – masennuksen lyhytterapeuttinen hoito.

Aika

14.12.2021

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)

Paikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Luennolle voi osallistua myös etänä Zoom-alustan kautta. Luento striimataan.
Ilmoita etäosallistumisestasi ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa.

Kohderyhmä

Iltapäivä sopii erityisesti niille, jotka työskentelevät sosiaali-, ja terveysaloilla tai ovat muuten kiinnostuneita ihmisten auttamisesta keskustelun keinoin.

Sisältö

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla voidaan tehostaa ja lyhentää masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien hoitoa. Tässä käytännönläheisessä iltapäiväseminaarissa harjoitellaan toiveikkuutta herättävien ja asiakkaiden omaa toimijuutta lisäävien ratkaisukeskeisten kysymysten käyttöä. Lisäksi pohditaan suomalaiseen mielenterveystyöhön soveltuvia potilaiden sosiaalisten verkostojen aktiivisen hyödyntämisen keinoja.

Kouluttajat

Ben Furman, psykiatri, kouluttajapsykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti

Lisätietoja

Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 1.12.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 2.12.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

60 €

Ilmoittautumiset

01.12.2021 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.