Koulutukset

Apua auttajalle – psykofyysinen lähestymistapa myötätuntouupumuksen ehkäisyyn

Aika

20.10.2022

klo 13.30-16.00

Paikka

Koulutus toteutetaan reaaliaikaisena verkko-opetuksena.

Verkkokoulutus toteutetaan yhteistyössä Vaasan kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sosiaali- ja terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen ja opetuksen ammattihenkilöstölle ja kaikille hoitotyötä tekeville ammattiauttajille.

Tavoite

Koulutuksen myötä osallistuja saa uudenlaisia työkaluja, jotka tukevat työssä jaksamista sekä auttavat palautumaan vaativasta ja vastuullisesta auttamistyöstä.

Sisältö

Apua auttajalle – psykofyysinen lähestymistapa myötätuntouupumuksen ehkäisyyn ja työkuormituksen säätelyyn -koulutus auttaa ymmärtämään niitä mekanismeja, joilla erilaiset traumareaktiot siirtyvät ja tarjoaa menetelmiä, joiden avulla suojautua tai purkaa näitä reaktioita.

Kouluttajat

Sonja Kumlander, psykologi, PsM, OTM, tohtorikoulutettava

Lisätietoja

Koulutuksen toteutus ja sisältö: koulutussuunnittelija Elvira Kurmaeva
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
p. 044 754 5780

Laskutus ja ilmoittautuminen:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 9.10.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 10.10.2022 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

85 €

Ilmoittautumiset

09.10.2022 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.