Koulutukset

Aineistokoe 3.5.2020 klo 16-19 Itä-Suomen yliopisto

Kuvaus

Sähköinen koe. Opiskelijalla oltava mukana oma kone. Koetilassa 2 metrin turvavälit. Koetilaisuuteen on ehdottomasti ilmoittauduttava Päijät-Hämeen kesäyliopistoon ILMOITTAUDU TÄSTÄ painikkeen kautta. Ilmoittautujalle lähetetään sähköpostitse tarkemmat saapumisohjeet ennen koetilaisuutta. Tilaisuuteen otetaan rajattu määrä osallistujia. Koronasta johtuvat rajoitteet voivat vaikuttaa tilaisuuden järjestämiseen.

Aika

03.05.2021

klo 16-19

Paikka

Niemenkatu 73, Lahti, Auditorio

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

avoin@phkesa.fi, tiina.laurikainen@phkesa.fi

Muu informaatio

Edellytämme kasvomaskin käyttöä valintakokeissa sekä hakijoilta että henkilökunnalta. Emme voi varata erillisiä tiloja maskittomille aineistokokeeseen osallistujille. Jos et voi käyttää maskia, ole sähköpostitse yhteydessä Itä-Suomen yliopiston hakijapalveluihin (hakijapalvelut@uef.fi) mahdollisimman pian. Mainitse viestissä koko nimesi ja mihin valintakokeisiin olet osallistumassa. Maskittomana aineistokoe on suoritettava Itä-Suomen yliopiston tiloissa, Joensuun tai Kuopion kampuksella. Hakijat, jotka eivät käytä maskia, eivät voi osallistua aineistokokeeseen tässä koepaikassa.

Hinta

Osallistumismaksu 50 euroa

Ilmoittautumiset

25.04.2021 mennessä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: