Koulutukset

Äidinkielen ja kirjallisuuden abikurssi

Aika

24.07. – 04.08.2023

24.7.-1.8.2023 joka arkipäivä klo 16.00-19.30

Koe: 2.8.2023 ke 9.00-14.00

Kokeen palautus: 4.8.2023 pe klo 16.00-18.30

Paikka

Etäopetus / Distance learning

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata lukion oppimäärää. Voit siis olla joko ylioppilaskirjoituksiin tähtäävä abiturientti tai opiskelija, joka haluaa kerrata lukion oppimäärää.

Sisältö

Kurssin aikana valmistaudutaan yo–kirjoitusten lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeisiin erilaisten tehtävien avulla. Tämän lisäksi kurssilla kerrataan muun muassa kielenhuoltoasioita ja saat vinkkejä hyvän yo-vastauksen laatimiseen.

Kouluttajat

Kaisu Otsamo

Suoritustapa

Kurssi toteutetaan etäopintoina, jota varten tarvitset oman tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla. Kurssin luennot pidetään Teamsin välityksellä ja kurssilla on käytössä oppimisalusta Moodle. Kurssi sisältää opettajan pitämien oppituntien lisäksi kotitehtäviä ja itsenäistä työskentelyä.

Kirjallisuus

Särmä-käsikirja tai muu vastaava. Kurssin opiskelijat voivat halutessaan myös hankkia linsenssin ÄOL:Äly alustalle (ei pakollinen).

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteuttaminen:
Helsingin seudun kesäyliopisto, info@hsky.fi

Ilmoittautuminen, kutsut ja laskutus:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi, p. 044 7290 020

Lisätietoja hakeutumisesta

Sitovat ilmoittautumiset 18.7.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 19.7.2023 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Muu informaatio

Helsingin seudun kesäyliopiston kurssien kesto ja sisältö vastaavat lukion opetussuunnitelman kertauskursseja ja useissa lukioissa kurssi voidaan hyväksilukea osaksi lukio-opintoja. Pyydäthän päätöksen hyväksilukemisesta etukäteen omasta oppilaitoksestasi.

Hinta

92 €

Ilmoittautumiset

18.07.2023 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

#äidinkieli #kertauskurssi #abi #lukio #yo #ylioppilas #kirjoitukset #äikkä #abikurssi #kirjotukset