Koulutukset

Englannin kieliopin ja kuuntelutaitojen syventäminen – Advanced English Grammar and Listening Skills (verkkokurssi)

Aika
18.09. - 04.12.2018
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville. Taso B1-B2.
Sisältö
Kurssilla syvennetään englannin kielioppitaitoja ja tehdään rakenteista lyhyitä kuuntelutehtäviä. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit, paljoussanat ja lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.

Kurssi sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Jokaisella viikolla on oma aiheensa ja opettajalle palautetaan tarkistettavaksi omia lauseita sisältävä harjoitustehtävä, josta saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.
Kouluttajat
MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen
Suoritustapa
Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (esim. Firefox) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 4.9.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
125 €
Ilmoittautumiset
17.09.2018 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme