Koulutukset

Asiakastietolain uudistus

Ilmoittaudu tästä
Aika
06.10.2021

klo 13.00-16.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus Zoom-alustalla.
Kohderyhmä
Sote-alan henkilöstö
Sisältö
Terveydenhuollossa on siirrytty käyttämään valtakunnallisia sähköisiä tietojärjestelmäpalveluja eli Kanta-palveluita, jo jokin aika sitten. Lakiin nyt ehdotettavat muutokset luovat edellytykset
valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen (Kanta-palvelut) käyttöönotolle myös sosiaalihuollossa.

Laki tulee sisältämään sosiaali- ja terveydenhuollon kannalta tarpeelliset tiedonhallintaa koskevat säännökset. Uuden lain myötä valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen sisältö laajenee
siten, että asiakas itse voi tallentaa omia hyvinvointitietojaan tai erilaisten hyvinvointisovellusten tuottamia tietoja omatietovarantoon. Ammattilaiset voivat näitä asiakkaan tallentamia tietoja katselmoida asiakkaan suostumuksella. Uuden lain myötä myös terveydenhuollossa tehdyt asiakasinformoinnit, suostumukset ja kiellot tulee päivittää ja tehdä uudelleen.
Kouluttajat
Sosiaali -ja terveysalan digitalisaation asiantuntija, MBA Heidi Ilmonen
Lisätietoja
Jenna Mattila p. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 22.9.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 23.9.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
95 €
Ilmoittautumiset
22.09.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

12 + 11 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: