Koulutukset

Ben Furman: Terapeuttinen työ masentuneen ja/tai ahdistuneen asiakkaan kanssa / Syksy 2021

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.

Iltapäiväluento on avoin yleisöluento.

Luento on sisällöltään sama kuin 12.2.2021 järjestettävä luento, Palauta elämänilosi – masennuksen lyhytterapeuttinen hoito.
Aika
17.08.2021

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Luennolle voi osallistua myös etänä Zoom-alustan kautta. Luento striimataan.
Ilmoita etäosallistumisestasi ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa.
Kohderyhmä
Iltapäivä sopii erityisesti niille, jotka työskentelevät sosiaali-, ja terveysaloilla tai ovat muuten kiinnostuneita ihmisten auttamisesta keskustelun keinoin.
Sisältö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla voidaan tehostaa ja lyhentää masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien hoitoa. Tässä käytännönläheisessä iltapäiväseminaarissa harjoitellaan toiveikkuutta herättävien ja asiakkaiden omaa toimijuutta lisäävien ratkaisukeskeisten kysymysten käyttöä. Lisäksi pohditaan suomalaiseen mielenterveystyöhön soveltuvia potilaiden sosiaalisten verkostojen aktiivisen hyödyntämisen keinoja.
Kouluttajat
Ben Furman, psykiatri, kouluttajapsykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti
Lisätietoja
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, puh. 044 7290 020 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 3.8.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 4.8.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
60 €
Ilmoittautumiset
03.08.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

11 + 15 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: