Koulutukset

Suomen kielen jatkokurssi touko-kesäkuu

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
If you need information about this Finnish course in English, feel free to contact us via email at toimisto@phkesa.fi
Aika
10.05. - 17.06.2021

maanantai-torstai

klo 9.00 – 13.45 (120 oppituntia),
joiden lisäksi päivittäin annettavia tehtäviä itsenäistä opiskelua varten noin 4 tuntia viikossa

Koulua ei ole torstaina 13.5.!
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Suomen kielen jatkokurssi on suunnattu kielen perusteet hallitseville maahanmuuttajille, ulkosuomalaisille ja muille kielen osaamisen vahvistamisesta kiinnostuneille. Jatkokurssin lähtötaso on A2.
Tavoite
Opintojen tavoitteena on syventää suomen kielen taitoa toimivan ja itsenäisen peruskielitaidon tasolle. Koulutuksen tavoitteena on monilukutaidon, tekstitaidon ja akateemis-ten opiskelutaitojen kehittäminen.
Sisältö
Koulutukseen sisältyy kuullun ja puhumisen sekä luetun ja kirjoittamisen osaamisen syventämiseen liittyvää käytännön kielitaidon opetusta ja harjoituksia. Opetuksessa kielen sujuvaan käyttöön ja kieliopin osaamiseen tähdätään toiminnallisia harjoituksia käyttäen sekä omaehtoiseen opiskeluun kannustaen.
Lisätietoja
Riikka Harju puh. 050 5418084 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 26.4.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 8 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
260 €,

koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
Ilmoittautumiset
26.04.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

9 + 2 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: