Koulutukset

Irti haitallisesta itsekritiikistä – Löydä terveempi suhde itseesi

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Kamppailetko kuormittavan itsekritiikin kanssa? Vaaditko itseltäsi enemmän kuin pystyt tekemään vuorokauden sisällä? Painostaako? Tämä on hyvin inhimillinen kokemus. Psykologiset tutkimukset osoittavat, että moni kamppailee kuormittavan itsekritiikin kanssa. Tämä altistaa stressille, alakuloisuudelle, ahdistukselle ja muille ikäville seurauksille. Onneksi aihetta on tutkittu paljon viime vuosina ja nykypäivänä onkin tiedossa, että itsekritiikistä voi irtaantua muuttamalla suhdetta itseään kohtaan.
Aika
04.05. - 18.05.2021

tiistaisin 4.5., 11.5. ja 18.5.2021
klo 17.30-19.30
Paikka
Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (livevideo-opetus Zoomilla).

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa.
Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Siitä on hyötyä mm. heille, jotka kamppailevat itsekritiikin kanssa tai työskentelevät tällaisten ihmisten auttamiseksi.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on tarjota sinulle uusinta tietoa, näkökulmia ja työkaluja haitallisesta itsekritiikistä irtautumiseen. Koulutuksen aikana tutustut itsekritiikin aiheeseen ja rakentavampaan suhtautumistapaan itseesi. Koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrys siitä, mitä haitallinen itsekritiikki on ja millä tavoin se on haitallista ihmiselle, miten itsekritiikkiä voi tunnistaa itsessään sekä lukuisia näkökulmia ja keinoja itsekritiikin taltuttamiseen arkielämässä. Lisäksi saat ideoita siitä, miten voit kehittää uudenlaista suhtautumista itseäsi kohtaan.
Sisältö
- Mitä haitallinen itsekritiikki on ja millä tavoin se on haitallista?
- Mitä hyötyjä itsekritiikistä irtautuminen tuo mukanaan?
- Mitä tyypillisiä huolia kielteisestä itsekritiikistä luopuminen useimmiten herättää, ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen.
-Työkaluja ja harjoitteita, joilla voit irtaantua itsekritiikistä omassa elämässäsi.
- Ideoita siitä, miten rakennat rakentavamman ja kannustavamman suhtautumistavan itseäsi kohtaan itsekritiikin tilalle.
- Sinulle sopivia keinoja – pääset tutkimaan, mitkä tavat sopivat juuri sinulle parhaiten.

Koulutukseen sisältyy luentoja, keskusteluja ja kokemuksellisia harjoituksia. Osallistujat saavat harjoituksia kokeiltavaksi opetuskertojen välillä.

Ronnie Grandellin koulutuksista sanottua:

”Kouluttajalla erittäin miellyttävä tapa esittää asiat.”
”Sisältö on erinomainen ja tarjoaa valtavasti oivalluksia ja herättää innostusta.”
”Hyvin rakennettu etänä toteutettavaksi. Oli paljon harjoituksia eikä pelkkää diojen toistoa/ kuuntelua.”
”Kouluttaja selitti asiat selkeästi esimerkkien avulla. Koulutus oli hyvin rakennettu.”
Kouluttajat
Työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija Ronnie Grandell

Ronnie Grandell on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on kirjoittanut aiheesta ensimmäisen suomalaisen kirjan Itsemyötätunto sekä jatkoteoksen Irti itsekritiikistä. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina Mehiläisessä Turussa. Lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta.
Lisätietoja
Koulutuksen järjestäminen: koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Ilmoittautuminen: Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi, 044 7290 020
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 20.4.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
95 €
Ilmoittautumiset
20.04.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

1 + 6 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: